anonymous-root Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2005 Καλημερα παιδιά. Θα κατέβω Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και βρήκα έτσι και ευκαιρία να κάνω κάποιες αγορές για το πι - σι. Επειδή όμως ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρώ τον 9άρη ανεμιστήρα της ένερμαξ για το κουτί; Άκουσα ό,τι είναι πραγματικά αθόρυβος ή έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο (9αρη αθόρυβο). Έκανα τη βλακεία να πάρω έναν ζαλμαν από το πλαίσιο, ο οποίος ακόμα και με την αντίσταση που έχει κάνει θόρυβο.Το hacshop έχει και κατάστημα ή πουλάει μόνο on-line?Ευχαριστώ πολύ!Καλή ανάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Απρίλιος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Εχει το hacshop.Αν τυχον δεν εχει παντως θα βρεις εκει στη Στουρναρη αρκετα μαγαζια που εχουν.Ενερμαξ παρε με κλειστα ματια 8αρι 9αρι η 12αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Δεν ξέρω αν ο 9άρης είναι αθόρυβος, ο 12άρης όμως που έχω, μου έχει πάρει τα αυτιά. Είναι το μοναδικό πράγμα που ακούγεται στο PC μου (υπερκαλύπτει όλα τα άλλα). Και τον έχω στις χαμηλότερες στροφές του ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Κι εγω δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο αποψη θορυβου απο τον 9,2αρι μου enermax! Τουλαχιστον απο ροη αερα στις στροφες που δουλευει κατι κανει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.