PainkiLer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2005 καλησπέρα συνφορουμήτες.Το προβλημά μου είναι το εξής:Προσπαθώ να στείλω e-mail στον eleven ,για να παραγγείλω ένα waterblock και δεν το στέλνει ούτε απο το msn ούτε από το yahoo.(τουλαχιστον έτσι μου γραφει).Επίσης η σελίδα του eleven (μάλλον) δεν λειτουργεί.Και τώρα το μεγάλο ερώτημα:πώς θα παραγγείλω το waterblock που θέλω;;;Please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Απρίλιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2005 Στείλε του προσωπικό μήνυμα μέσα απο το forum μας.Η ιστοσελίδα του 11 λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2005 ή δοκιμασε να στειλεις κανα περιστερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Απρίλιος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2005 ή δοκιμασε να στειλεις κανα περιστεριΠαντα στα πλαισια της τεχνολογιας ο Αλεξης..........@ PainkiLer Μετα τις γιορτες θα μπορεσεις να παραγειλεις οτι θελεις Θα υπαρξει νεο μαιλ μια που σκοπευω να κανω αρκετες αλλαγες @fantacid Σε βλεπω να χαμογελας η ιδεα μου ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluejay Μάϊος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 eleven αδιασε τα pm σου γιατι εχουν γεμισει.Θελω και εγω να κανω παραγγελεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Ενας-ενας ολοι θα παρετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.