Jump to content

dxr3 tv-out problems!!!

Recommended Posts

Έχω ένα μηχάνημα που έφερα στο χωριο. Το έβαλα σε ένα ... modded χαρτοκούτι , αφού είχα σιγουρευτεί ότι δούλευε. Όμως άλλο είναι το πρόβλημα!!! Είχα βάλει πάνω την dxr3 ώστε να μπορέσω να συνδέσω το pc με την τηλεόραση. Όμως επειδή βιαζόμουνα είπα να το ρυθμίσω εδώ. Όμως τώρα βλέπω ότι το tv-out της dxr έχει παραπάνω pins από ότι το κανονικό σ-video, Και οποτε το βάζω στην tv είτε ως σ-video είτε με μετατροπέα σε rca δεν γίνεται tpt! ευτυχώς έχω και το laptop και μπορώ να ποστάρω. Τι κάνω? Ευχαριστώ

Η dxr 3 έχει svideo η οποια και αν έχει παραπάνω pins δεν πειράζει παίρνει κανονικό svideo καλώδιο.Όμως είναι mpeg2 κάρτα που σημαίνει ότι μπορείς να δεις στην tv σου μονο ταινίες DVD και vcd και δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να βλέπεις το desktop σου στην tv σου!Εκτος και αν εννοείς κάτι άλλο γιατί εγώ αυτό κατάλαβα!

• 2 weeks later...

Οι κάρτες DXR3είχαν βγει τα πρώτα χρονια μαζί με τα πρώτα dvdrom για την επεξεργασία του video τότε που οι επεξεργαστές ζορίζονταν τα μάλλα με την όλη διαδικασία. ο καλώδιο όπως προέιπαν δεν είναι το απλό svideo , και ένα συχνό φαινόμενο πιο παλιά ήταν να βλέπεις αγγελείες με άτομα που ζήταγαν το συγκεκριμένο καλώδιο από κάποιους που είχαν χαλασμένη κάρτα γιατί είχαν χάσει το δικό τους. Επείδη δεν ξέρω τι μηχάνημα και τι κάρτα γραφικών έχεις αν θες Tv out μόνο καλό είναι να πάρεις μια κάρτα γραφικών που να έχει Tv out . Ανάλογα με τα λεφτά και την δουλειά που θές να κάνεις είναι και το ποσό που θα χαλάσεις /πχ απο 40 ευρώ καινούργια (ΜΧ440) ή καμμιά μεταχειρησμένη ΑΤΙ που έχει και καλύτερη συμπεριφορά....

Το ειδικό καλώδιο που λες δεν είναι το καλώδιο svideo που βγάζει έξοδο για TV αλλα το ειδικό καλώδιο που έπαιρνε σήμα από την VGA , έμπαινε στην DXR3 σε μια ειδική υπόδοση, και έβαζες το monitor πάνω στην DXR3 και όχι στην vga..Κάτι σαν τις voodoo. αυτό ήταν ειδικό καλώδιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.