arcor Απρίλιος 26, 2005 #21 Απρίλιος 26, 2005 Tην Ιiyama την πρόσεξα και γω. Πιστεύεις ότι αξίζει τα λεφτά της;Την IIYAMA την έχω τώρα.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Με καλύπτει και στα παιγνίδια όπου είναι πολύ γρήγορη χωρίς καθυστερήσεις.Αλλά εκτός από αυτό έχει και μια πολύ καθαρή εικόνα με πολύ "ζωντανά" χρώματα.Είδα όμως και την Siemens που έχει ο αδελφός μου στην Γερμανία και μου φάνηκε ότι είναι λίγο καλύτερη από την IIYAMA.Ολα αυτά με υποκειμενική κρίση βέβαια.
arcor Απρίλιος 26, 2005 #22 Απρίλιος 26, 2005 σε σχέση με αυτές που προτείνεις την NEC 1970NX αν την εχεις χρησιμοποίηση που την κατατάσσεις? πάντως το design της 1970 φαίνεται να είναι πολύ πιο attractive σε σχέση με αυτό τις Ilyama.με την ευκαιρία η NEC και η Ilyama τι εγγύηση προσφέρoυν όσο αφορά στα καμένα pixels?Η NEC 1970ΝΧ είναι η διάδοχος της 1960NXi.Δεν την έχω χρησιμοποιήσει.
firefox Απρίλιος 27, 2005 Author #23 Απρίλιος 27, 2005 NEC 1970NX: Είσοδος Σήματος:Ψηφιακή:1xDVI-D, Αναλογική:15pin D-Sub, Analogue/Digital: 1xDVI-I1970NX SILVER BLACK: Είσοδος Σήματος: Αναλογική: 1 x mini D-sub 15 pin,Ψηφιακή: 1 x DVI-Dαυτή την διαφορα βρήκα μονο μεταξύ τον 2 οθονών. η 1970NX διαφοροποιείται κάπως στις εισόδους σήματος, τι σημαίνει η μια είσοδος που έχει επιπλεον?AΚΥΡΟ ΠΑΤAΤΑ ΕIΧΑ ΠΕΙ: Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ 2 ΟΘΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.