Jump to content

Firewall

Eminem

Recommended Posts

Παίδες εχω ένα πρόβλημα με το μαραφέτι. Κάθε φορά που ανοίγω το mcafee

firewall, δείχνει σε ένα μέρος οπου λέει πόση είναι η traffic να είναι γεμάτο

γραμμούλες που λένε ότι είναι 2 packet. Δεν είναι σο βαρό το πρόβλημμα αλλά θέλω να μάθω τι συμβαίνει...

Πρέπει κάπου να έχει log, τσέκαρε το .Αν είναι κάτι σοβαρό τότε θα το έχει εκει αν και νομιζω ότι είναι φυσιολογικό να αλλάζει πακέτα με τον provider. Μόνο αν έχει συνεχή κίνηση χωρίς να έχεις κανένα άλλο πρόγραμμα να ανησυχείς.....

Δεν έχει log το τσέκαρα. Το ξέρω επίσης ότι είναι φυσικόνα αλλάζω πακέτα αλλά έχει πάρααααααααα πολύ μεγάαααααλη κίνηση. Μάλον κανας Blaster θα είναι.

Δεν ανησυχώ πολύ πάντως. Κι αν μολυνθώ, δε χάλασε ο κόσμος.

Δεν έχει log το τσέκαρα. Το ξέρω επίσης ότι είναι φυσικόνα αλλάζω πακέτα αλλά έχει πάρααααααααα πολύ μεγάαααααλη κίνηση. Μάλον κανας Blaster θα είναι.

Δεν ανησυχώ πολύ πάντως. Κι αν μολυνθώ, δε χάλασε ο κόσμος.

Πολυ ψυχραιμο σε βρισκω!

Anyway και εγω κανα σκουληκι μυριζομαι!

Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για μένα. Ήμουν πρώην hacker και τώρα αντέχει το τομάρι μου. Αν μολυνθώ όμως...... θα του αλλάξω του σκουληκιού τη πίστη μιλάμε...

εεεεε τοτε νταξει :082:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.