Eminem Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 Παίδες εχω ένα πρόβλημα με το μαραφέτι. Κάθε φορά που ανοίγω το mcafeefirewall, δείχνει σε ένα μέρος οπου λέει πόση είναι η traffic να είναι γεμάτογραμμούλες που λένε ότι είναι 2 packet. Δεν είναι σο βαρό το πρόβλημμα αλλά θέλω να μάθω τι συμβαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Πρέπει κάπου να έχει log, τσέκαρε το .Αν είναι κάτι σοβαρό τότε θα το έχει εκει αν και νομιζω ότι είναι φυσιολογικό να αλλάζει πακέτα με τον provider. Μόνο αν έχει συνεχή κίνηση χωρίς να έχεις κανένα άλλο πρόγραμμα να ανησυχείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem Απρίλιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δεν έχει log το τσέκαρα. Το ξέρω επίσης ότι είναι φυσικόνα αλλάζω πακέτα αλλά έχει πάρααααααααα πολύ μεγάαααααλη κίνηση. Μάλον κανας Blaster θα είναι.Δεν ανησυχώ πολύ πάντως. Κι αν μολυνθώ, δε χάλασε ο κόσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Δεν έχει log το τσέκαρα. Το ξέρω επίσης ότι είναι φυσικόνα αλλάζω πακέτα αλλά έχει πάρααααααααα πολύ μεγάαααααλη κίνηση. Μάλον κανας Blaster θα είναι.Δεν ανησυχώ πολύ πάντως. Κι αν μολυνθώ, δε χάλασε ο κόσμος.Πολυ ψυχραιμο σε βρισκω!Anyway και εγω κανα σκουληκι μυριζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem Απρίλιος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για μένα. Ήμουν πρώην hacker και τώρα αντέχει το τομάρι μου. Αν μολυνθώ όμως...... θα του αλλάξω του σκουληκιού τη πίστη μιλάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για μένα. Ήμουν πρώην hacker και τώρα αντέχει το τομάρι μου. Αν μολυνθώ όμως...... θα του αλλάξω του σκουληκιού τη πίστη μιλάμε...εεεεε τοτε νταξει :082: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το θέμα κλείνει εδώ . Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.