Αναζητωντας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2005 έχω την aydigy 2 zs και για player αυτόν που περιέχει τη κάρτα μέσα . χθές αγόρασα ένα o.s.t. μιας ταινίας και το έβαλα να το ακούσω στον υπολογιστή μου .Ο τίτλος με βάση αυτό που έγραφε στην οθόνη του mediasource έλεγε :audio cd (dts) . το διάβασε κανονικά το ρομ αλλά δεν ακουγόταν τίποτα στον player .το έβαλα να το ακούσω μέσωτου power dvd του 5 με 2.1 κανάλια και είχα είχα ήχο . γιατί συνέβη αυτό ;;; το mediasource player υποστηρίζει όλα το format ήχου . δώστε μια βοήθεια . χρόνια καλά σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Απρίλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Μαλλον σου λειπουν codecs........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Απρίλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 βασικα και εγω με παλαιοτερες εκδοσεις οδηγων με την ιδια καρτα ειχα γενικα προβλημα με πολυκαναλανο ηχο . Δοκιμασε να κανεις Upldate τους οδηγους . Προτινω να δοκιμασεις και τους τελευταιους beta ακομα που εχει βγαλει η creative τωρα τελευταια ειδικα αν παιζεις Games και καινουργια games θα με θυμιθεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αναζητωντας Απρίλιος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 φοβαμαι να κανω update γιατι το συστημα της ψρεατιωε ειναι γενικα ασταθες και βαριεμαι να κανω φορματ καθε φορα που μου δημιουργει προβλημα . σας ευχαριστω πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Απρίλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 φοβαμαι να κανω update γιατι το συστημα της ψρεατιωε ειναι γενικα ασταθες και βαριεμαι να κανω φορματ καθε φορα που μου δημιουργει προβλημα . σας ευχαριστω πάντως ψρεατιωε=πως θα λεγοταν η creative στα Ελληνικα :082: Κατι με το dvd-audio παιζει... Λογικα επρεπε να ακουγετε κανονικα. Ψαξε για καμια ριθμισουλα.. Με ποιο προγραμμα ακριβως το δοκιμασες? edit... sorry αλλα μολις ηρθα απο οφθαλμιατρο κ γενικα δε βλεπω καλα :012: Mε το mediasource λοιπον.... Γιατι δε δοκιμαζεις με το dvd-audio player ? Kαλο θα ηταν να κατεβασεις και τα web-updates γιατι διορθωνουν αρκετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.