Jump to content

μια τόσο απλή ερώτηση ,βοήθεια

Αναζητωντας

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω την aydigy 2 zs και για player αυτόν που περιέχει τη κάρτα μέσα . χθές αγόρασα ένα o.s.t. μιας ταινίας και το έβαλα να το ακούσω στον υπολογιστή μου .Ο τίτλος με βάση αυτό που έγραφε στην οθόνη του mediasource έλεγε :audio cd (dts) . το διάβασε κανονικά το ρομ αλλά δεν ακουγόταν τίποτα στον player .το έβαλα να το ακούσω μέσωτου power dvd του 5 με 2.1 κανάλια και είχα είχα ήχο . γιατί συνέβη αυτό ;;; το mediasource player υποστηρίζει όλα το format ήχου . δώστε μια βοήθεια . χρόνια καλά σε όλους.

βασικα και εγω με παλαιοτερες εκδοσεις οδηγων με την ιδια καρτα ειχα γενικα προβλημα με πολυκαναλανο ηχο . Δοκιμασε να κανεις Upldate τους οδηγους . Προτινω να δοκιμασεις και τους τελευταιους beta ακομα που εχει βγαλει η creative τωρα τελευταια ειδικα αν παιζεις Games και καινουργια games θα με θυμιθεις .

φοβαμαι να κανω update γιατι το συστημα της ψρεατιωε ειναι γενικα ασταθες και βαριεμαι να κανω φορματ καθε φορα που μου δημιουργει προβλημα . σας ευχαριστω πάντως

φοβαμαι να κανω update γιατι το συστημα της ψρεατιωε ειναι γενικα ασταθες και βαριεμαι να κανω φορματ καθε φορα που μου δημιουργει προβλημα . σας ευχαριστω πάντως

ψρεατιωε=πως θα λεγοταν η creative στα Ελληνικα :082:

Κατι με το dvd-audio παιζει...

Λογικα επρεπε να ακουγετε κανονικα.

Ψαξε για καμια ριθμισουλα..

Με ποιο προγραμμα ακριβως το δοκιμασες?

edit...

sorry αλλα μολις ηρθα απο οφθαλμιατρο κ γενικα δε βλεπω καλα :012:

Mε το mediasource λοιπον....

Γιατι δε δοκιμαζεις με το dvd-audio player ?

Kαλο θα ηταν να κατεβασεις και τα web-updates γιατι διορθωνουν αρκετα...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.