DevilCry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2005 Χαιρετώ!!Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...Στο ThermalRight Xp-120 χρειάζετε να εγκατασταθεί και fan 120mm,ή μπορεί να λειτουργήσει και μόνο του,πάνω σε o/c P2.4Nw σε 3.1???Διότι το εγκατέστησα αλλά το pc δεν ανοίγει..... καμιά ιδέα?? (Λέτε να έκανα καμιά ζημιά στην cpu??? :120: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Στο ThermalRight Xp-120 χρειάζετε να εγκατασταθεί και fan 120mm,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!Κατα 99.9999% δεν εχεις καψει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Απρίλιος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση SLN!!! Συγνώμη και για το λάθος μου να ποστάρω σε λάθος section αλλά απο το ζόρι μου να ποστάρω το έβαλα εδώ.Στο Cooling έπρεπε να το βάλω.Ελπίζω να το μετακινήσουν.Και κάτι ακόμα.Καμιά ιδέα για ανεμηστηράκι?Αυτά που είναι για case κάνουν για την thermaright?H' είναι άλλα για case και άλλα για ψήκτρες???Ρώταω γιατί εδώ στο ηράκλειο της κρήτης,μετά απο 1 ώρας ψάξιμο,βρήκα μόνο ένα 120 fan της thermatake άλλα για case!!Κάνει??Ή θα το πάρω άδικα???Thnx για την άμεση βοήθεια!!!!Καλώς σας βρήκα,παιδιά :045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Ολα κανουνε, απλα δες τις διαστασεις του να ειναι 25mm παχυ. Οχι 35mm. Λογικα 25αρια ειναι απλα ετσι για την σιγουρια επειδη μπορει να πεσεις και σε "χοντρο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Απρίλιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Όλα καλά τελικά!!!!!!!!Λειτουργεί το pc και με πάρα πολύ καλές θερμοκράσιες!!!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι!!!!!Αρχίζω τώρα το εξαντλητικό O/c!!!Προσεχώς και Screenshots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Αντε να δουμε μεχρι που θα φτασεις!Εγω παντως με τον ιδιο επεξεργαστη εφτανα τα 3,1 χωρις να αλλαξω Vcore! (δηλ. με default ταση!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris72 Μάϊος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Για τον ThermalRight XP-120 δεν χρειάζεται να βάλεις την μητρική, σωστά;Απλά τον τοποθετείς και πιάνεται με τα "γαντζάκια" του;Οι θερμοκρασίες που βλέπεις τώρα, είναι αρκετά μεγάλες σε διαφορά από ότι πριν; Π.χ., στο Ρ4 3GHz που έχω, πηγαίνει γύρω στους 50-55 full load (ψύκτρα της intel). Αν τον πάω στα 3.4GHz με ThermalRight XP-120, θα μένει εκεί η θερμοκρασία σε full load;Ο ανεμιστήρας για την ψήκτρα, πρέπει να τρέχει σε αρκετές στροφές ή με ένα 120αρι στις 2000 στροφές, θα έχεις καλά αποτελέσματα; (για το θέμα του θορύβου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Για τον ThermalRight XP-120 δεν χρειάζεται να βάλεις την μητρική, σωστά;Απλά τον τοποθετείς και πιάνεται με τα "γαντζάκια" του;για εγκατάσταση σε 775 απαιτείται αντάπτορας η εγκατάσταση του οποίου απαιτεί την αφαίρεση της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris72 Μάϊος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 για εγκατάσταση σε 775 απαιτείται αντάπτορας η εγκατάσταση του οποίου απαιτεί την αφαίρεση της μητρικής478 έχω, P4P800 Deluxe, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 478 έχω, P4P800 Deluxe, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό, σωστά;σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin1442169065 Μάϊος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Ολα κανουνε, απλα δες τις διαστασεις του να ειναι 25mm παχυ. Οχι 35mm. Λογικα 25αρια ειναι απλα ετσι για την σιγουρια επειδη μπορει να πεσεις και σε "χοντρο".Γιατί να πάρει 25αρι ρε συ?Στις ίδιες στροφές το 38αρι θα αποδήδει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 αν βρεις 38αρι παρτοθα εχει σιγουρα περισσοτερα cfm απο αντιστοιχο 25αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris72 Μάϊος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Για να μην ανοίγω νέο topic:Υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στην πτώση της θερμοκρασίας με τον XP-120;Ακόμα σκέφτομαι την αγορά του. Λέω να αφαιρέσω 2-3 ανεμιστήρες που έχω τώρα στο κουτί (έναν από τους δύο μπροστινούς και ίσως τον πλαινό - 8cm και οι 2). Έχω δύο ακόμα στο πίσω μέρος του κουτιού να βγάζουν αέρα.Αυτό που θέλω είναι να βγάλω κάποια στιγμή την ψύκτρα της Intel γιατί, αν και την έχω σε χαμηλές στροφές 1600-1700rpm (μέσω του board της Asus), πάλι κάνει κάτι περίεργους θορύβους και το βράδυ επειδή τον έχω ανοιχτό τον υπολογιστή, κάνει θόρυβο.Αν αφήσω 1 ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα, ένα πίσω να βγάζει και να βάλω έναν 8cm επάνω στην XP-120 σε χαμηλές στροφές, λέτε να έχω άνοδο θερμοκρασίας; Δεν κάνω Overclocking. Ρ4 στα 3Ghz είναι η cpu. Η κάρτα γραφικών είναι η 9800ΧΤ και έχει silencer 3 επάνω της, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στις θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Μάϊος 15, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Η Xp120 νομιζω παιρνει μονο 12cm ανεμηστηρες.Τεσπα οπως κ να χει εγω πιστευω οτι κ με κανενα ανεμιστηρα στο κουτι μονο με εναν 12αρη πανω στην Xp120 η θερμοκρασια θα ειναι πολυ χαμηλοτερη σε σχεση με την ψυχτρα της ιντελ.Ειναι κορυφη η Xp120 (συνφωνα με reviews που εχω διαβασει) αν κ πολυ ακριβη για τα γουστα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris72 Μάϊος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Η Xp120 νομιζω παιρνει μονο 12cm ανεμηστηρες.Τεσπα οπως κ να χει εγω πιστευω οτι κ με κανενα ανεμιστηρα στο κουτι μονο με εναν 12αρη πανω στην Xp120 η θερμοκρασια θα ειναι πολυ χαμηλοτερη σε σχεση με την ψυχτρα της ιντελ.Ειναι κορυφη η Xp120 (συνφωνα με reviews που εχω διαβασει) αν κ πολυ ακριβη για τα γουστα μου. Ευχαριστώ για την απάντηση Θα είναι ότι καλύτερο να έχω μόνο ένα fan πίσω στο κουτί και όχι μπροστά ή πλάγια, ώστε να μειώσω τον θόρυβο (ή έστω έναν μόνο ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα και κανέναν άλλον στο case). Γιαυτό ψάχνω να δω τι γίνεται με την XP-120, ώστε να μείνει μόνο αυτή η ψύκτρα στην Cpu και η Silencer στην 9800ΧΤ. Ο 12αρης ανεμιστήρας (επειδή διάβασα πολλά στο φόρουμ), αν τρέχει στις 1200-1500 στροφές, θα κάνει καλή δουλειά (δεν κάνω overclocking) στην cpu ώστε να μην ακούγεται πολύ; Ποιον 12αρη να διαλέξεις...; Χαμός γίνεται. Ποιόν έχετε εσείς και είστε ικανοποιημένοι από αυτόν από το θέμα θορύβου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Μάϊος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αμα θες μια λιγο φθηνοτερη ψυχτρα επισης αθορυβη κ παρα πολυ αποτελεσματικη υπαρχει κ η Coolermaster Hyper6(αυτη κ η xp120 θεωρουνται οι 2 καλυτερες στα reviews).40κατι ευρω στο e-shop.Μαλιστα αυτη πωλειται μαζι με το ανεμιστηρακι για να μη μπλεκεσαι για το τι fan θα παρεις..Τωρα για τον 12αρη ανεμιστηρα που ρωτας δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε 12αρη στο pc μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.