mefistofelis Μάϊος 9, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αυτη μαλλον ειναι και η πιο λογικη εξηγηση.Λετε να τον βαλω αραχτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 9, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Τοσο πολυ κερδος ειχες με το μπουκαλι?Και με καθετο το πισι?Καλη πατεντα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάϊος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Eμ καλοκαιριάτικα με όλο το tower μέσα να βράζει τι να έκανε . Λίγο η 9700pro λίγο ο athlonas απο μόνος του . λίγο το chipset. Άλλο να ανακυκλώνει τον ήδη ζεστό αέρα απο μέσα και άλλο να τραβά απο έξω καθαρό . Yγ Δεν αξίζει να ρίξεις το tower ξαπλα , για 2-3-5 βαθμούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 10, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Μωρε αν για 2-3-5 βαθμους ειναι να γλιτωσω απο το αθλιο θορυβο που κανει το cpufan οταν φορτσαρει στις 4500 θα το κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Μάϊος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Επισης παρατηρω και το εξης περιεργο.Οταν εχω τον υπολογιστη ξαπλωμενο η θερμοκρασια πεφτει 2-3 βαθμους παρακατω σε σχεση με οταν τον εχω ορθιο.Αυτο ισχυει και σε idle και σε full load.Μπορει καποιος να μου το εξηγησει?Μηπως ξεγιελιεται ο σενσορας?Ίσως η ψύκτρα να μην πατάει καλά στον επεξεργαστή όταν είναι όρθιο το κουτί λόγω βάρους. Ακόμη και η ελάχιστη μετατόπιση μειώνει σημαντικά τη μεταφορά θερμότητας από τον επεξεργαστή στη βάση της ψύκτρας.Όσον αφορά στον πλαϊνό ανεμιστήρα εγώ έβαλα ένα αεραγωγό που φέρνει φρέσκο αέρα απ' έξω. Τον αγόρασα 5€ από το Multinet στη Στουρνάρη 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 16, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Καλη πατεντα εψαχνα και εγω αλλα δεν εβρισκα.Μπορω ομως να τον προσαρμοσω απο την μια σε 12 φαν και απο την αλλη στο στοκ φαν της ιντελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Πιστευω οτι μπορεις απλα να τον "ακουμπησεις στο πανω μερος του στοκ φαν και να κανεις καποια πατεντα για να κρατιεται. Απο κατω επειδη θα ειναι μεγαλυτερης διαμετρου βαζεις κατι(ενα κομματι χαρτονι πχ.) και τελειωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.