Jump to content

Eheim 1250

PainkiLer

Recommended Posts

Δεν είναι πρόβλημα.

Μπορείς είτε να το αλλάξεις με ρακόρ 1/2" (είναι βιδωτό) ή αν το λάστιχο που θα βάλεις είναι αρκετά ελαστικό μπορείς να το περάσεις κανονικότατα πάνω από το μεγάλο ρακόρ (έτσι έκανα εγώ με τα Tygon).

Αν αλλαξεις το 3/4 σε 1/2 με ενα ρακορ πχ που εχει μεγαλα τοιχωματα , θα περιορισεις την εσωτερικη διαμετρο και αυτο θα εχει αρνητικες συνεπειες στην αποδοση του κυκλωματος σου . Την εχουν πατησει πολλοι και τελικα η καλυτερη λυση ειναι οπως σου προτειναν , να ζεστανεις το λαστιχο . Με την 3/4 υπαρχει μεγαλυτερη ανεση στην εισροη ...

Στο κυκλωμα δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα . Αν ηταν μικροτερο , τοτε θα ειχες προβλημα.

To μεγάλο ρακόρ [17mm], είναι αυτό της είσαγωγής , οπότε δεν παιζει κανένα πρόβλημα . Τα ίδια και με την 1250 μου εδώ , ελαστικός σωλήνας λίγο υγρό πιάτων στο εσωτερικό του [με προσοχή ] και μπάινει κατευθείαν

Εγω εκανα το πιο απλο! Εβαλα εκει εναν σωληνα 3/4 που ειναι και το ρακορ και απλα για να κανω τι μετατροπη μεσα του εβαλα εναν σωληνα 1/2 και το εσφιξα με straps! Και ολα μια χαρα εδω και καιρο ;)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.