Jump to content

Sakis System

athandria1442169106

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παίδες σαν πιστεύω να με δεχτείτε στην διάρκεια με κάποιες ερωτήσεις που σίγουρα θα έχω σαν αρχάριος.

Σαν πρώτη γνωριμία είμαι από την Θεσσαλονίκη 30 ετών και το όνομα μου είναι Σάκης.

Λοιπόν έχω το έξις σύστημα

1)FULL ATX GX03BBAW (BLACK)

2)ZALMAN ZM400B-SILEMT 400W

3)ASUS P5AD2-E PREMIUM

4)P4(s775)/64BIT (3.2GHZ)

5)COOLER ZALMAN 7700-CU

6)ASUS PCI EXP 6600GT-128

7)2 x 512 RAM DDR2 PC2 4200-533

8)2 x SATA 160GB SEAGATE

9)WIRELESS OPT 3.0 GR (ΠΛΗΚ/ΓΙΟ)

10)LG L1950S

Καλωσηρθες Σακη.

Αν θελεις τρεξε καποια απο τα γνωστα benchmarks καποια απο τα οποια μπορεις να βρεις εδω και ανεβασε μας αποτελεσματα για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα για το συστημα σου.

Καλως σε βρηκαμε φιλε Σακη και απο εμενα καλοριζικο εαν ειναι καινουριο που απο οτι φαινεται δεν εναι και παλιο το συστημα και επισης δεν ειναι και ασχημο...!Και παλι καλως ηρθες και περιμενα αποτελεσματα...!

Ναι καλά τα ελληνικά βρε παιδία αλλά αυτά τα αγγλικά τι τα λέτε, και αναφέρομε στον λινοσ80 με το benchmarks που είναι γνωστό σε όλους αλλά όχι σε μένα.

Τέλος πάντων θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω σιγά σιγά γιατί έχει και το side

Κάμποσα.

Καταλαβαινω οτι εισαι σχετικα αρχαριος αλλα αυτο κανει ακομα πιο ενδιαφερουσα την κατασταση.

Ριξε μια ματια σε παλιοτερα threads και θα καταλαβεις για ποια benchmarks μιαλω.

Σιγα σιγα θα την βρεις την ακρη κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε.;)

Καλως ήρθες Σάκη.

Για πες μας και τις εντυπώσεις σου από την καινούρια σου οθόνη, LG L1950S.

Λοιπόν πιστεύω ότι είναι καλή από το πολλή καλή και το άριστη αλλά για τα 399 euro που έδωσα είναι πολλή καλή δεν με κούρασε στα μάτια είναι φωτεινή και μέτρια στα χρώματα πιστεύω ότι πληρώσεις παίρνεις οπός έκανα με το pc και δεν μηνάν για καλύτερη οθόνη που την αγόρασα μετά από 20 μέρες.

Μιονεκτηνατα (1 pixel) καμένο στα 3 λεπτά λειτουργίας με άμεση αποκατάσταση χωρίς έξοδα σε 3 μέρες με courier έτσι μου είπαν και θα δούμε πέρασε 1 ημέρα και λίγο θολή στα κινούμενα γραφικά σαν να μην τα προλαβαίνει (δεν ξερό ορολογίες αλλά κάτι τέτοιο σαν να βλέπω και ίσος να είναι η αλλαγή που έκανα από crt 19 σε

Lcd 19)

Πάντως είμαι πολλή ευχαριστημένος γενικά με την αγορά που έκανα και αν στην διάρκεια τσούξουν τα μάτια μου θα σας το πω.

Και να επανέρθουμε στην πρωτη ερωτηση που σας έλεγα.

Λοιπόν δεν ξερό αν υπάρχει πρόβλημα με τα xp pro και όχι τα xp64bit αλλά το pc κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται στην ποιο προχωρημένη εντολή που του έχω δόση δηλ το έχω και σε δίκτυο με τον παλιό μου και ενώ το καινούργιο κολάι στο παλιό το βλέπω τρέχει στο παιχνίδι joint operation της κάρτας γραφικών και δεν μου το κάνει μόνο στο δίκτυο το κάνει και μόνο του όταν είναι στο ιντερνετ word κτλ.

Να προσθέσω αυτό που υποψιάζομαι ήρθε ένας φίλος και έκανε τους δίσκους raid0 και φαίνεται σαν ένας 320 που στην συνέχεια τον έκανε παρτισιον σε 3 κομμάτια .

Εγώ κάτι κατάλαβα από αυτά που είπα εσείς?

1)FULL ATX GX03BBAW (BLACK)

2)ZALMAN ZM400B-SILEMT 400W

3)ASUS P5AD2-E PREMIUM

4)P4(s775)/64BIT (3.2GHZ)

5)COOLER ZALMAN 7700-CU

6)ASUS PCI EXP 6600GT-128

7)2 x 512 RAM DDR2 PC2 4200-533

8)2 x SATA 160GB SEAGATE

9)WIRELESS OPT 3.0 GR (ΠΛΗΚ/ΓΙΟ)

10)LG L1950S

11)PREXTON PX116A

12)NEC ND-3500AG

13)V-STREAM TV883

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.