vegito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 ελπίζω να είμαι σε σωστό σημείο...λοιπόν έχουμε και λέμε:ΥΠΟΘΕΣΗ1 pc με1 agp με dvi3 οθόνες(όχι ίδιες)1 κάρτα γραφικών pciΖΗΤΟΥΜΕΝΟ:θα έχω εικόνα σε 3 monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Οχι, ετσι οπως το περιγραφεις ΔΕΝ γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Απρίλιος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 που χάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Απρίλιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εκτος αν μου διαφευγει κατι, εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να δινεις ταυτοχρονα απο 2 διαφορετικες καρτες γραφικων το ιδιο σημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Απρίλιος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 τι να σου πω και εγώ το ψάχνω.μέσα στις μέρες θα προσπαθήσω να το κάνω για να δω.απλά ρώτησα για να δω αν κάποιος το έχει κάνει μήπως ήξερε κάτι παραπάνω να με συμβουλέψει...αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς,αλλιώς όταν το δοκιμάσω θα σας πω εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Απρίλιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 και εγω απο οσο γνωριζω με την περιγραφη που δινεις δε γινεται. Δε ξερω εαν ειναι εφικτο στη περιπτωση 2 PCI σε SLI με καρτες που εχουν και DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc1442169106 Απρίλιος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Εάν το λειτουργικό σύστημα δέχεται να έχει δύο κάρτες γραφικών, τότε κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λειτουργικό που να το κάνει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αν θυμάμαι καλά γίνεται , ήταν μια δυνατότητα των ΧΡ αλλά δεν το έχβ δοκιμάσει...απο την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν λέμε το ίδιο πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Νομίζω από την ΑΤΙ είχε ακουστεί κάτι τώρα τελευταία. Αλλά μάλλον προυποθέτει κάρτα γραφικών ΑΤΙ + μητρική με χρήση chipset ATI και on board graphics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 μαλλον στους driver ειναι το προβλημα παρα οπουδηποτε αλλουεπισης, τουλαχιστον προς το παρον, το SLI δεν παιζει με 2 οθονες. πρεπει να ειναι σε non-sli mode αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν τοτε παιζει με 3 ή 4 οθονεςκαι αυτο λογω drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Ρε παιδιά αν εχεις μια pci και μια agp κάρτα γραφικών μπορεί να έχεις 2 ο8όνες...νομίζω ότι λέγεται extended desktop option..."For some time, Windows has been able to recognize multiple graphics cards in a single system. Years ago, it was quite convenient simply to add a PCI video card in addition to a primary AGP card to support a secondary display. In time, graphics companies caught on to the multimonitor idea and started supporting multiple monitors on a single graphics card. It's a good thing they did, since good PCI graphics cards are so hard to find these days"Reference...http://techreport.com/reviews/2002q4/multimon/index.x?pg=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Απρίλιος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Χρειάζεσαι για να δουλέψουν οι δυο οθόνες τουλάχιστον μια κάρτα dual-head! Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην αγορά σήμερα αλλα κάτι είχα δει παλιότερα πχ matrox g400 αν δεν κάνω λάθος! Υπάρχει η άλλη λύση που σίγουρα θα σου δουλεύει,μια ηλεκτρονική συσκευή που θα πέρνει σήμα απο την κάρτα οθόνης και μέσω loop θα δίνει εξόδους 15pin σε όσες οθόνες θες! Τέτοια μαραφέτια έχουν τα καταστήματα πληροφορικής γιαυτό και όλες οι οθόνες τους παίζουν την ίδια εικόνα,δεν αναρωτήθηκε κανένας πως γίνεται αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Υπάρχει μέχρι και 4 Heads... το παραπάνω λινκ αυτό λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Απρίλιος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Υπάρχει κάρτα γραφικών η οποία μπορεί να οδηγήσει 4 οθόνες. Πήρε ένας φίλος για την εταιρία που δουλεύει. Τη πήρε απο το Καναδά νομίζω και κάνει γύρψ στα 600€. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να ρωτήσω λεπτομέριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Απρίλιος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Στα xp μπορείς να έχεις όσες κάρτες γραφικών χωράει η μητρική σου και όσες οθόνες παίρνουν αυτές οι κάρτες. Οι οθόνες που είναι στην ίδια κάρτα γραφικών μπορούν να δείχνουν την ίδια εικόνα (κλώνος) ή και διαφορετική ενώ δύο οθόνες που είναι σε διαφορετικές κάρτες απ' όσο ξέρω δε μπορούν να δείχνουν την ίδια εικόνα. Επίσης υπάρχουν κάποιες κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν 3 οθόνες ταυτόχρονα (ψιλοσπάνιο πχ Parhelia) ή 2 οθόνες και ταυτόχρονα και τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να δείχνουν και οι 3 το ίδιο ή μόνο οι 2. Η ΑΤΙ στις μητρικές με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών υποστηρίζει με τους οδηγούς της το να λειτουργεί η ενσωματωμένη ταυτόχρονα με μία πρόσθετη αλλά και εκεί δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με τη λειτουργία κλώνου. Δηλαδή αν γίνεται οι οθόνες και των δύο καρτών να δείχνουν το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 24, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Τα ΧΡ σαν λειτουργικο υποστηριζουν μεχρι 9 οθονες. Πολυ παλια το ειχα δει αυτο. Απο τα Win98 κουβαλιεται αυτο το "limitation". Τωρα το ζητημα ειναι που μπαινουν οι 9 οθονες... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 εκτός των παραπάνω παίζει και η λύση της DFI NF4 ULTRA-D η οποία με 2 κάρτες PCI-EX (όχι σε SLI) υποστηρίζει 4 οθόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1442169067 Απρίλιος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Έχω φτιάξει ένα pc με πέντε οθόνες ταυτόχρονα με μητρική 775Dual-915GL της asrock με την onboard vga, ati 9200 agp και χ600 pci-e. Δουλευουν και οι 5 κανονικα σαν επεκτάσεις αλλά δεν έτρεξα παιχνίδι να δω τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.