Jump to content

3DMark03 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

εγω παλι βλεπω ενα καμμενο πιχελ....

η κανω λαθος??

(κατω απο το "tab order" δεξια απο το "οκ" του cpuz)

Καμμενο pixel στο printscreen δεν γινεται , αρα ειναι artifacts .Καλα bench χωρις αρτιφακτς δεν γινονται ειναι σαν να λεμε τζατζικι χωρις σκορδο.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Καμμενο pixel στο printscreen δεν γινεται , αρα ειναι artifacts .Καλα bench χωρις αρτιφακτς δεν γινονται ειναι σαν να λεμε τζατζικι χωρις σκορδο.

Καλά ενοείται αλλά αν έχει artifacts εκεί θα πρέπει να γίνεται της @@ στο bench μέσα

Αρχική απάντηση από Vagouridis

σωστο και αυτο....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Καλά ενοείται αλλά αν έχει artifacts εκεί θα πρέπει να γίνεται της @@ στο bench μέσα

Μπορει απλα αυτα να εμειναν απο το bench

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:32]

Βλέπω artifacts στο screeny ή μου φαίνεται?

ΠΑΝΤΑ artifacts......μέχρι ένα όριο βέβαια γιατί μετά πέφτει το σκορ.... :D

Ενοείται...αλλά ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ;)

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί με τόσα artifacts θα έπεφτε το score...αλλά μάλλον έγινε αυτό που είπε ο vagouras

Αρχική απάντηση από phil

Ναμαι και εδω με μια καρτα(μεχρι να μονταρω και την αλλη)και το CPU χαμηλα(3Ghz)

Τι έγινε ζηλέψαμε...ζηλέψαμε? :p:P:P:P:P:P:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.