Jump to content

3DMark03 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis

Και για την καρτα?

με προλαβες:T:

δεν εννοουμε αυτο αλλα το αναλυτικο αποτελεσμα της καρτας που δειχνει ολα τα στοιχεια

Βασικά ρίξε το link κατευθείαν, εκτός κι αν δεν θες να μπεις στην βάση δεδομένων.

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 19:03]

Βασικά ρίξε το link κατευθείαν, εκτός κι αν δεν θες να μπεις στην βάση δεδομένων.

Μόλις περάσω το ψυχολογικό όριο (για μένα) των 25.000 θα ποστάρω compare link.

Αρχική απάντηση από F117 [23-05-2005 17:11]

μετρήσεις......μετρήσεις :D:D:D:D::D:D:D δώσε κ σώσε....

Και ακόμα το παλεύω (θέλω να ψήσω και τις μνήμες λίγο - 2.5,3,3,8 είναι τώρα στα 530ΜHz). Πείραξα και το PCIX στα 115Μhz και δεν ξέρω που τερματίζει ακόμα.

post-1892-1416071943,5578_thumb.jpg

To PCIX δεν νομιζω να δεινει πολλα.Αυξησε το vcore στις καρτες με modded bios(ψαξε δεν θυμαμαι που ειχα βρει).Αυξησε το AGP VLINK(οπως το λεει η μητρικη σου δεν ξρω),μπορει να δωσει καποια mhz.

Αρχική απάντηση από aris [Σήμερα, στις 10:54]

To PCIX δεν νομιζω να δεινει πολλα.Αυξησε το vcore στις καρτες με modded bios(ψαξε δεν θυμαμαι που ειχα βρει).Αυξησε το AGP VLINK(οπως το λεει η μητρικη σου δεν ξρω),μπορει να δωσει καποια mhz.

To PCIX τελικά δίνει. Τώρα είμαι στα 24668 (PCIX 135MHz) και πολεμάω για το 25άρι. Είμαι με street bios 5.3 αλλά δεν έχω δει πουθενά να σε αφήνει να δώσεις παραπάνω ρεύμα.

Μιχάλη, www.mvktech.net έχει BIOS. Κατέβασε generic για Ultra και με το NiBiTor μπορείς να αλλάξεις τη τάση στα 1,5V αλλά όχι παραπάνω. Θέλει hardware mod για να φτάσεις 1,7.

Μιλάμε έχω αρρωστήσει... Και να φανταστείς ότι ξεκίνησα με 19.000 και είχα βάλει σκοπό να περάσω το 20αρι. Τώρα αν δεν περάσει τα 25 θα χάσω τον ύπνο μου :cry:

Πάω να flashάρω τις κάρτες στο 1.5V :nerd:

Λίγη ψυχολογική στήριξη ρε παιδιά :o

Update: FSB 268 Μνήμες 2.5,3,3,7 σταθερές και βλέπουμε

Οι μνήμες δε παίζουν παραπάνω, γύρω στα 1250-1260??? Λογικά πρέπει. Πάντως, βγάζοντας τα pads που ακουμπάνε οι μνήμες, πίσω από την ψύκτρα, δουλεύουν σε λίγο μεγαλύτερες συχνότητες.

Αρχική απάντηση από Michalis76

Καμμιά ιδέα ρε παίδες, 300 πόντους ακόμα...

απο θερμοκρασιες πως πας;

Αρχική απάντηση από Michalis76

Καμμιά ιδέα ρε παίδες, 300 πόντους ακόμα...

εγω σου ειπα να σου φερω κανιστρα για ln2...αλλα δεν ηθελες....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.