Jump to content

3DMark03 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 22:47]

με τι κάρτα είναι αυτό????? :eek:

@Bill17 πρέπει να βάλεις και compare link.

Ελα μου ντε που μου λεει οτι το εχω πειρατικο.Και εγω ο κακομοιρης του εχω βαλει το τελευταιο patch που το κανει pro,αλλα μαλλον εχει κρατηση το email μου και μου κανει παπαριες και δεν με αφηνει να κανω register.Τελως παντων κατι θα γινει.

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 20:53]

Ας βοηθησει καποιος να μου πει πως γινεται να κανω UN-REGISTER το 3dmark03.

Endu παρε την πατατα σου και πετα την...

Θα πρέπει να μπείς στη Registry και όπου βρείς Futurmark (στα Software) να διαγράψεις το αριθμό κλειδί πού έδωσες........... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 01:17]

Θα πρέπει να μπείς στη Registry και όπου βρείς Futurmark (στα Software) να διαγράψεις το αριθμό κλειδί πού έδωσες........... ;)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Futuremark\CommonInfo :)

Παιδια ας με βοηθηση καποιος γιατι εχω δοκιμασει καμια 20 κλειδια και δεν μπορω να ανεβασω σκορ.Σε pm βεβαια

κάντο unregister με το τρόπο που σε είπε ο PGM και δε θα έχεις πρόβλημα. Όσα κλειδιά και να βάλεις δε πρόκειται να κάνεις τίποτα...

Είχαμε χθες βραδιά overclocking, το πρόγραμμα είχε 3dmark, memtest και την έκπληξη, adata vitesta 600. :fun:

Το core με το block του 11, σταθερή αξία :smoke:

Ε οχι και αυπνιες κυριλε απο τις 12 στο κρεβατι(εχουμε και δουλεια το πρωι).Αλλα χθες μου την εσπασε το 3dmark05 καθως μου κολουσε στο τελευταιο τεστ τις cpu(ολα τα αλλα τα περναει κανονικα) και δεν ελεγε με τιποτα να περασει στα 410/925 .Η μνημες δεν εχουν προβλημα ανεβαινουν μεχρι 930 αλλα το τελευταιο τεστ CPU ουτε στα 305 δεν περνουσε. Aν το ξεκλειδωσω ωστε να αφαιρεσω τα CPU τεστ μετα δεν με αφηνει να ανεβασω σκορ,οποτε εκνευριστικα και τα ξηλωσα ολα.Και ουτε καν ανεβασα σκορ στα 400/915.

Υ.Σ

Μου την πεσατε ολοι μαζι η moderator.Δεν πιστευω να με περιμενατε να ανεβασω σκορ για να το περασετε στο top30:p :flower:

με το που τελειώνει και το nature και σου βγάζει το screen για να πάει σε CPU πάτα Esc για να σταματήσει τα υπόλοιπα. Μετά πηγαίνοντας στα οptions (αριστερά κάτω) σου βγάζει το score όπου μπορείς να το σώσεις ή να το ανεβάσεις.

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 11:59]

με το που τελειώνει και το nature και σου βγάζει το screen για να πάει σε CPU πάτα Esc για να σταματήσει τα υπόλοιπα. Μετά πηγαίνοντας στα οptions (αριστερά κάτω) σου βγάζει το score όπου μπορείς να το σώσεις ή να το ανεβάσεις.

Ε πεστω μου ρε αδερφε και εχω βγαλει τα ψαρα μαλλια με τις μ@λ@κιες μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.