RootX Οκτώβριος 4, 2004 #296 Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Πάμε αλλη μια χαλαρά σε εφαγα λάχανο RootX τώρα θα με κάνεις moderator Δεν παίζουμε με ίδιες κάρτες φίλε, το τελευταίο σκορ που ανέβασα, είναι με 6800gt, ανεμιστήρα στο low ...αν ξεπεράσεις και αυτό, το συζητάμε
RootX Οκτώβριος 4, 2004 #299 Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμας Καλά εε πολύ απλά δεν παίζεστε τι έγινε ρε τεράστιοι? δεν σηκώνετε λίγη πλάκα? RootX θέλεις 14κ, δεν το βλέπω δύσκολο αρκεί να μου δοθεί η ευκαιρία, μετά τα 13800 έρχονται και τα 14κ δεν θα τρέξω κιόλας, αλλά κάτι που με παραξενεύει και το έχω ξαναρωτήσει χαρίς να πάρω απάντηση είναι γιατί όποιος μου δείχνει τέτοια νούμερα δεν έχει κάνει όλα τα τέστ? όπως και νάχει δεν θα κάτσω τώρα να φτιάξω μηχάνημα για το σκόρ, θα έρθει μόνο του. Δεν υπάρχει λόγος να τρέξουν τα υπόλοιπα test βρε, τσάμπα χρόνος είναι, αφού τα cpu tests, multimedia κλπ που μετράει, δεν προσθέτουν/αφαιρούν κάτι από το αποτέλεσμα του 3dmark.... αν δεν έχεις ξεκλείδωτη έκδοση, μόλις τελειώσε το mother nature και ξεκινήσει το cpu test, πατάς escape.... Εννοείται ότι κάνουμε πλάκα, αλλίμονο.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.