Jump to content

3DMark03 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Λοιπόν το έψαξα λίγο, είχα κάνει submit παλιότερα με άλλα συστήματα που είχα μερικά '01 Projects και 1 '03 project, και εκείνο ήταν "αγορασμένο" όπως και αυτό το '03 που έχω, τέλος πάντων τα έσβησα και ξαναδοκίμασα να κάνω submit και ιδού τι μου βγάζει.:(

Είναι αδικία αυτό το πράγμα να μην μπορώ να κάνω submit τόσο καλό σκορ! Μήπως μπορούν να μου κάνουν κανά σκόντο οι admins και να με βάλουν στο top30 στη ζούλα :laughing: :laughing:

post-1401-1416072134,1429_thumb.jpg

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

καπως έτσι την έχω πάθει και εγώ..

αν και δεν μπορώ να το αποδείξω , Albatron 6800LE με full 16χ1 - 6vp , και 1.3βολτ 400/867 ,WinXP , 66.93 , 11824 με LOD 0 , (παντως χτυπησε κατι 85αρες με το 1.3βολτ(απο 1.1) και δε βλεπω να μενει για πολυ ακομη σε τετοια ταση )

Αρχική απάντηση από RootX

Σταθερά, αερόψυκτα, 18560 Marks, διαδικασία ψησίματος :)

Nice score!

To pcb της 7800gtx πώς σου φαίνεται από θερμοκρασίες?

Μια που έπεσε στα χέρια μου ζεματούσε...

Χ850 ΧΤ PE 590-617

2820 Venice (με 2x512 winbond στα 256 2-2-2-5 on Papamodded OCZ BOOSTER)

Oλα με αερακι του θεου μαμα ψύκτρα στην καρτα γραφικων.;)

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4214845

Τα credits πανε απο μισα σε μενα και στο papatsoni αν και δε νομιζω να σπαστει κανενας γιατι δε ειναι 20κ+ score :p

post-163-1416072142,494_thumb.jpg

παντως ενα εχω να πω για το παιδι που λεγατε πριν με δανικο μηαχνημα.το παιδι δεν το αρνηθηκε οτι δανειστηκε και το topic δε λεει πουθενα για δανεικο ή οχι.εγω παντως με ενα τετοιο σκορ ειτε δανεικο ειτε οχι εξοπλησμο θα κοιμομουνα ησυχος μονο και μονο γιατι θα ειχα πιασει στα χερια μου τετοια μηχανηματα. :p:)

Δεν ειχαμε και πολυ χρονο για benching.Βασικα δε πειρα;ματιστηκαμε καν με διαφορετικους drivers και το install των windows ηταν σχετικα παλιο.Next time ομως πιστευω να ειναι ποιο μαζικο το update 2k1,2k3,2k5

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.