AlienHack Ιούνιος 17, 2005 #581 Ιούνιος 17, 2005 αν οντως ειναι ετσι τοτε κατα ενα κομματι εχει δικιο. οπως το ειπε, κηδια με ξενα κολυβα. απτην αλλη ομως αυτος το εστησε και το εφτασε εκει οποτε.. μηπος πρεπει να ερχησουμε να βρισκουμε σπονσορες?
hipro5 Ιούνιος 17, 2005 #582 Ιούνιος 17, 2005 Ξένα κόλλυβα ναι(ίσως).........αλλά η κηδεία έγινε από τον ίδιο........
Vagouridis Ιούνιος 17, 2005 #583 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Ξένα κόλλυβα ναι(ίσως).........αλλά η κηδεία έγινε από τον ίδιο........ Πες το και ετσι , δεν περιμενα κατι διαφορετικο σαν απαντηση....
PGM Ιούνιος 17, 2005 #584 Ιούνιος 17, 2005 Ρε αθανατοι ελληνες γιατι πρεπει να αφησβητουμε καθετι καλο και να ξεκινα η γκρινια / οχι και τοσο θετικα σχολια. Το παλικαρι ανεβασε ενα δυνατο σκορ και σε αυτο πρεπει να μεινουμε. Το αν ειναι δικα του πραγματα ή 'δανεικα΄αυτο εμενα δεν με απασχολει καθολου. Και στην τελικη, ολο το hardware setup των ξενων overclockers νομιζετε οτι ειναι δικα τους? ......... Θα σας παρακαλουσα να μεινετε on-topic εκτος αν θελετε να δωθει συνεχεια οποτε να ανοιχτει ενα αλλο θρετ ή στο "Πειτε οτι θελετε".
jax7480 Ιούνιος 17, 2005 #585 Ιούνιος 17, 2005 Το συνεχιζουμε οπως παρακαλεσε και ο PGMs στο off topic. αν θελεις κανε εκει ενα copy paste την απαντηση. Ακομα καλυτερα ανοιξε σαν admin ενα καινουριο thread, με poll, βαλε μεσα την απαντηση του XTCgr που ειναι πιο πανω απο την δικη μας, και μετα τις δικες μας απαντησεις να το συζητησουμε εκει.
planetman Ιούνιος 20, 2005 #588 Ιούνιος 20, 2005 Ε όχι και στα νορμάλ! Την έχω βιάσει την κάρτα. Στα νορμάλ βγάζει γύρω στα 71xx.
def Ιούνιος 20, 2005 #589 Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Ρε αθανατοι ελληνες γιατι πρεπει να αφησβητουμε καθετι καλο και να ξεκινα η γκρινια / οχι και τοσο θετικα σχολια. Το παλικαρι ανεβασε ενα δυνατο σκορ και σε αυτο πρεπει να μεινουμε. Το αν ειναι δικα του πραγματα ή 'δανεικα΄αυτο εμενα δεν με απασχολει καθολου. Και στην τελικη, ολο το hardware setup των ξενων overclockers νομιζετε οτι ειναι δικα τους? ......... Θα σας παρακαλουσα να μεινετε on-topic εκτος αν θελετε να δωθει συνεχεια οποτε να ανοιχτει ενα αλλο θρετ ή στο "Πειτε οτι θελετε". συμφωνο απολυτα με οσα λες.το θεμα ειναι το το σκορ το εκανε :T: :T:
apostglen46 Ιούνιος 20, 2005 #590 Ιούνιος 20, 2005 Μπορεις να μου στειλεις σε πμ ή θρεντ τη μεθοδο του βιασμού????
planetman Ιούνιος 20, 2005 #591 Ιούνιος 20, 2005 Μα είναι πάρα πολύ απλό. 16 ανοιχτά pipelines, 6 vertex και οι συχνότητες στα 375 ο πυρήνας και 800κάτι οι μνήμες. Και ο κακόμοιρος ο επεξεργαστής στα 2504MHz.
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #592 Ιούνιος 23, 2005 lol... να παω στο σπιτι κανενος περιεργου που θα εχει καμια φαρμα απο cpu να ρενταρουν και να τρεξω κανα Pi 'η κανα 3d mark? lol...Και μετα να βγαινουμε να λεμε τι ωραιος που ειμαι και καλα που τα καταφερα?Μπορει μεν να μην ειναι δικο μου... αλλα ΕΓΩ πατησα το κουμπι start στο bench...δηλαδη Ε Λ Ε Ο Σ....Κηδεια με ξενα κολυβα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
apostglen46 Ιούνιος 23, 2005 #593 Ιούνιος 23, 2005 Ρε συ γινεσαι τουλαχιστον αδικοςΠήρε ενα καλο υποσυστημα καποιου καταστηματος........Απο εκει και περα ΑΥΤΟΣ φροντισε την ψυξη,ΑΥΤΟΣ εβαλε τις γνωσεις του για να φτασει εκει το μηχανιμα.......Δεν εχουμε ολοι λεφτα για ακριβα παιχνιδια
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #594 Ιούνιος 23, 2005 κοιτα... με αυτη τη λογικη εγω πχ βγαζω 1000pts στο 3DM οκ?γιατι να μην παω να παρω ας πουμε την 850 του mortisboy ή το cpu του esdee προκειμενου να γραψω αλλα τοσα στο bench? αφου υποτιθεται εγω θα τα βαλω εγω θα τα ρυθμισω...εγω απο την πλευρα μου το βλεπω αδικο για αυτους που σκοτωνονται για να παρουν το ταδε hardware και να το κανουν να τρεξει πιο γρηγορα.Αν ηταν... να παρουμε 5-10 πραματα και να τα γυρναμε μεταξυ μας... χαιδευοντας ο ενας τις αφταρες του αλλου...
Shadow Hunter Ιούνιος 23, 2005 #595 Ιούνιος 23, 2005 Zarras, αυτοι που κατεχουν το αντικειμενο και τις γνωσεις φενονται καθως και αυτοι που κανουν 1-2 σκορς με δανεικο hardware.Προσωπικα με ενδιαφερει να βλεπω εντυπωσιακα overclocks & benchmarks ανεξαρτητα απο το ποιος η με ποιανου το hardware τα κανει. Τα νουμερα ειναι νουμερα και αυτα μενουν στην τελικη μετα απο καιρο και οχι ποιανου μνημες,καρτα γραφικων,επεξεργαστης,ψυξη χρησιμοποιηθηκε.
apostglen46 Ιούνιος 23, 2005 #596 Ιούνιος 23, 2005 Κοιτα το ακριβο υλικο το παιρνεις για να το χρισοιμοποιησεις....Αν εγω πχ παρω Χ850ΧΤ πα να πει οτι θελω να τρεχω παιχνιδια σε μεγααααλες αναλυσεις με φιλτρα κτλπ ΔΕΝ ΔΙΝΩ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ...Αν θελω 1 νουμερο δανειζομαι μια καρτα την ψυχω ,την σεταρω και εχ το νουμεροΟ ανθρωπος μπορει να εκανε συμφωνια με το καταστιμα να το σφουγγαριζει τα βραδια...ή το καταστημα ήθελε μια ωρεα βιτριναΠου εκανε κατι λαθος το παιδι?????
def Ιούνιος 23, 2005 #597 Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Κοιτα το ακριβο υλικο το παιρνεις για να το χρισοιμοποιησεις....Αν εγω πχ παρω Χ850ΧΤ πα να πει οτι θελω να τρεχω παιχνιδια σε μεγααααλες αναλυσεις με φιλτρα κτλπ ΔΕΝ ΔΙΝΩ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ...Αν θελω 1 νουμερο δανειζομαι μια καρτα την ψυχω ,την σεταρω και εχ το νουμεροΟ ανθρωπος μπορει να εκανε συμφωνια με το καταστιμα να το σφουγγαριζει τα βραδια...ή το καταστημα ήθελε μια ωρεα βιτριναΠου εκανε κατι λαθος το παιδι????? δεν θα διαφωνισω με αυτα που λες,αλλα αλλη η χαρη να ειναι δικο σου
apostglen46 Ιούνιος 23, 2005 #598 Ιούνιος 23, 2005 Και εγω αυτο δεν ειπα???Αν θες να εχεις τον ταχυτερο υπολογιστη τα ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ αμα θες νουμερα ΜΠΟΡΕΙΣ και να τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ
def Ιούνιος 23, 2005 #599 Ιούνιος 23, 2005 πρεπει να εχεις μεγαλες ακρες για να σου δανησει καποιος ενα cpu 1000ευρο η μια η δυο καρτες 1000+ ευρο ρισκαροντας
apostglen46 Ιούνιος 23, 2005 #600 Ιούνιος 23, 2005 Το αν εχει ακρες ειναι θέμα του καθε ανθρώπου και οχι λογος αμφισβιτιση των γνωσεων του
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.