Jump to content

3DMark03 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από soki

Endu στηριζεται καλα ετσι οπως το εχεις? Κοψε ενα Plexi για να εισαι σιγουρος. :)

παλατζάρι στο ίδιο επίπεδο, δεν έχω πλέξι αλλά θα πάω να πάρω να το βάλω, αυτό είναι ιδιοκατασκευή με ότι βρήκα σπίτι διαθέσιμο :)
Αρχική απάντηση από SlotKiller

Εισαι πολυ χαμηλα ακομα:p

γιατι δειχνει πυρινα 500?

κατσε να ερθει ο venice και τα 10500 τα εχω για πλακα!! :hehe:

o πυρήνας 631 είναι δε ξέρω γιατί αλλά μόνο στο 03 μου έδειξε λάθος ρολόι στο πυρήνα και μάλιστα τους drivers όχι FM και WHQL approved ενώ στο 01 και 05 με τα ίδια μου τα έδειξε κανονικά... κανένα bug θα είναι...

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Καταλαβα οτι το πολυ χαμηλα πηγαινε στον chroma που και εχει διαφορετικη καρτα ....Αλλα μαλλον ηταν αυτοκριτικη δικια σου.Σορυ Φανουκο.

Τωρα το ειδα...

Συγχωρεμενος Νονε! Ναι αυτοκριτικη ηταν για μενα οχι για τον Soki!!(Οτι σκορ κ να βγαλει καποιος ποτε δεν ειπα α εισαι πολυ χαμηλα απο μενα...γιατι κ εγω τωρα αρχιζω)

Θα ανεβασω τα σκορς μολις μπει η υδροψυξη(περιμενω καποια πραγματα τη Δευτερα απο over-clock)

Συγγνωμη για το ΟΤ.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Bird

Παιδια 7345 με μια 9800προ ειναι καλο σκορ??

τη γνωμη σας:toomuchne

Πολυ καλο σκορ ειναι Bird. Δωσε και τους χρονισμους της καρτας για επιβεβαιωση.

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Σήμερα, στις 05:02]

Πολυ καλο σκορ ειναι Bird. Δωσε και τους χρονισμους της καρτας για επιβεβαιωση.

Ευχαριστω

ναι φιλε μου αυτο το σκορ με 427cοrε και μνημες 400..εαν θυμαμαι καλα θα ποσταρω το βραδακι και θα τα σηκωσω στη σελιδα του 3dmark,.Απλα το ψαχνω λιγο ακομα γιατι παει παραπανω και το κυριοτερο μεχρι στιγμης ειμαι με στοκ ψυκτρα'μεχρι να μπει το WC ή silencer

;)

Εχει τοτε η καρτα ακομα πολυ ζουμι. Θα δεις πολυ μεγαλυτερα σκορς. Στα 480/400 βγαζω το ιδιο με εσενα αλλα ειμαι με AthlonXP και ετσι το πρωτο τεστ δεν επωφελειται πολυ απο τον επεξεργαστη μου. Με το silencer θα δεις μεγαλη διαφορα. Τουλαχιστον εγω με την μαμα ψυχτρα πηγαινα μεχρι 405 και με το silencer 480 με θερμοκρασια χωρου 20C.

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter [Σήμερα, στις 17:52]

Εχει τοτε η καρτα ακομα πολυ ζουμι. Θα δεις πολυ μεγαλυτερα σκορς. Στα 480/400 βγαζω το ιδιο με εσενα αλλα ειμαι με AthlonXP και ετσι το πρωτο τεστ δεν επωφελειται πολυ απο τον επεξεργαστη μου. Με το silencer θα δεις μεγαλη διαφορα. Τουλαχιστον εγω με την μαμα ψυχτρα πηγαινα μεχρι 405 και με το silencer 480 με θερμοκρασια χωρου 20C.

Ναι φιλε μου

η προηγουμενη 9800 που ειχα ισα ισα πηγαινε μεχρι 410-365 και με το silencer στα 440

αλλα τετοια σκορ δεν ειχα δει.Μετα το ΡΜΑ μου ηρθε μια 9800 με την ψυκτρα της ΧΤ και με samsung μνημες:D :D

αντε να δουμε...

και ειμαι με 3200winnie@2680

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3910233

Ας μπω και εγω στο TOP30, 11225 στο 3DMark 03'

Φωτο το απογευμα που θα παω σπιτι..

Αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι αυτο το σκορ το πιάνω και με εναν P4 2.8@ 3.5 μνήμες 200 AΛΛΑ και το ίδιο σκορ το πιάνω και με τον Α64 @2670 μνήμες 242

Ο Αθλον θα έπρεπε να ειναι πολλύ ποιο μπρωστα!!

Ολα αυτα με στοκ ψυκτρες παντου, και στον P4 και στον A64 και στην κάρτα (6800 με ανοιχτα pipelines)

αυτες τις μερες θα τους βάλω το water chiller... να δουμε τι πουλιά θα πιάσουν...

Αρχική απάντηση από AlienHack [21-04-2005 11:46]

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3910233

Ας μπω και εγω στο TOP30, 11225 στο 3DMark 03'

Φωτο το απογευμα που θα παω σπιτι..

Αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι αυτο το σκορ το πιάνω και με εναν P4 2.8@ 3.5 μνήμες 200 AΛΛΑ και το ίδιο σκορ το πιάνω και με τον Α64 @2670 μνήμες 242

Ο Αθλον θα έπρεπε να ειναι πολλύ ποιο μπρωστα!!

Ολα αυτα με στοκ ψυκτρες παντου, και στον P4 και στον A64 και στην κάρτα (6800 με ανοιχτα pipelines)

αυτες τις μερες θα τους βάλω το water chiller... να δουμε τι πουλιά θα πιάσουν...

το link σου δε φαίνεται το score αν θες διόρθωσε το, για να μπεις στην DB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.