Proteus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2005 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 block (Silverprop Evolution και Asetek Antarctica). Το πρώτο απο multirama στα 70 ενώ το δεύτερο στα 45 απο HAC. Ελπίζω βέβαια να μου απάντήσει και ο Eleven αλλα μέχρι τότε περιορίζομαι σε αυτα τα δύο! Είναι λοιπόν τοσο καλύτερο το Silverprop που να αξίζει τα 25 ευρώ παραπάνω?Θα συνδιαστούν μεPump EHEIM 1250Radiator BLACK ICE EXTREME II2x 120mm Papstγια την ψύξη ενός P4 στα 2,6 (ο οποίος με Zalman 7000Al-cu ειναι στα 3.25 με default τάση)Επίσης το καλό με το Antarctica ειναι οτι μπορει να μπει σε όλους τους επεξεργαστές χωρίς να χρειάζεται extra εξοπλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Απρίλιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Προσωπικα θα σου πρωτεινα το Antarctica.Δεν υπαρχει κανενας λογος να πας στη λυση των 70 ευρω γιατι θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου με το block της ASETEK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εχω την εντυπωση οτι αγνοεις οτι η διαμετρος των σωληνων των κομματιων που διαλεξες ειναι διαφοερτικη μεταξυ τους. Και εξηγουμαι: η ανλια και το silverprop εχουν ρακορ μισης ιντσας (aka 12mm περιπου) ενω το ψυγειο και το antarctica εχουν ρακορ 10mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Απρίλιος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 To antarctica απο οτι λεει στο site του HAC έρχεται με 1/2'. Τώρα το ψυγείο θα το βολέψω! Να μην δώσω τα παραπάνω ευρώ για το Silverprop ε? (τα οποία τελικά ειναι 15 παραπάνω αν υπολογίσω τα μεταφορικα τα οποία όμως συμπεριλαμάνονται στην τιμη του Silverprop Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Το ψυγειο και το antarctica εχει 1/2' εξωτερικο, ενω η αντλια και το silverprop 1/2' εσωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Απρίλιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Eγω παλι σου προτεινω το silverprop το θεωρω καλυτερο!Αλλα δες και την λυση των eleven και skinny13! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drizzt Απρίλιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Περιμενε και μην βιαστεις!Eleven rulezzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Απρίλιος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Τελικα μίλησα με τον eleven και φυσικα θα παω τελικα για το block του. Με την συνθεση αυτηEheim 1250Black Ice Extreme 2Block 11θα συνεχίσω να έχω προβλήματα με τις διαστασεις των ρακόρ ή θα ειμαι ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Παλι θα εχεις προβλημα, γιατι του ψυγειου θα ειναι μικροτερα. Αν βρεις μεγαλυτερα ρακορ που να εφαρμοζουν στο ψυγειο εχει καλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drizzt Απρίλιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Γιατι δεν παιρνεις ψυγειο απο transit του 87'???Μπορεισ να δωσεις ενα λινκ για αυτο το ψυγειο που λες να το δω???Παντως το transit ειναι πολυ καλο και δεν θα εχεις και προβλημα με τα ρακορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Αντε παλι μ'αυτο το transit...εχω βαρεθει να το ακουω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Απρίλιος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Και γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Απρίλιος 24, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Παλι θα εχεις προβλημα, γιατι του ψυγειου θα ειναι μικροτερα. Αν βρεις μεγαλυτερα ρακορ που να εφαρμοζουν στο ψυγειο εχει καλως.Βασικα ειναι μεταχειρισμενο 2 εβδομάδων και ο πρώην κατοχος του μου είπε οτι του ειχε βαλει ρακορ 1/2'. Το χρησιμοποιούσε με Silverprop Evolution που ειναι και αυτο 1/2' νομίζω. Anyway αύριο που θα το παραλάβω θα ξέρω σίγουραhttp://www.pccasegear.com/prod656.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 ερωτηση: Απο τον Braveheart το πηρες? ναι νομιζω οτι ειχε βαλει 1/2 εσωτερικη, οποτε αν ειναι ετσι σου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteus Απρίλιος 24, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 ερωτηση: Απο τον Braveheart το πηρες? ναι νομιζω οτι ειχε βαλει 1/2 εσωτερικη, οποτε αν ειναι ετσι σου κανει.Όχι.Το πήρα απο τον Bird του The Lab αλλα και αυτος τέτοια ρακορ πρεπει να εχει βάλει.Αυτο το Τ line που λένε πως ακριβώς το φτιάχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.