Jump to content

κολληματα σε παιχνιδια

def

Recommended Posts

ενας φιλος εχει μια leadtek 6800gt σε agp συστημα που του τηνειχα πουλησει πριν 4 μηνες και αντιμετωπιζει προβλημα σε 3d παιχνιδια μονο δλδ κολλαει,ενω τα παιχνιδια τα κανει κανονικα ινσταλ με το που παει να μπει στο παιχνιδι κολλαει,η καρτα δουλευει κανονικα στα win XP στην οθονη τα χρωματα ειναι καθαρα χωρις να του βγαζει στιγματα με χρωματα, το προβλημα υπαρχει εδω και 2 μερες εχει κανει 4 φορες φορματ και το προβλημα υπαρχει,μηπως ειναι καμια μνημη,τα win η τιποτε αλλο;

Μετα το κολλημα τι κανει? Μενει στην οθονη και δεν προχωραει? σε πεταει στα windows ξανα?? Βγαζει artifacts στο κολλημα του παιχνιδιου??

μενει στη οθονη και κολλαει,ουτε artifacts βγαζει ουτε με πεταει εξω,με το που μπαινει στα win ολα καλα μονο οπου χρειαζεται 3d dirext το κανει πουθενα αλλου

εβαλε της καρτας γραφικων αλλα ειναι παλιοι νομιζω δεν περασε τους 71.89 ακομα το τροφοδοτικο ειναι 350 αλλα εδω και 4 μηνες μου λεει επαιζε πολυ καλα με αυτο το τροφοδοτικο, υπαρχει περιπτωσει να ειναι η μνημη του 1χ512;

οι θερμοκρασιες του συστηματος ειναι μια χαρα τωρα αν δουλευει το ανεμηστηρακι της καρτας δουλευει αφου λεω οτι μπανει κανινικα στα win χp χωρις προβληματα μονο στα 3d

παιχνιδια εχει προβλημα,κατεβασα το AKOYAMARK2003 και δεν το ανοιγει να το τρεξει ,αλλα ινσταλ ολα τα 3δ παιχνιδια τα κανει κανονικα. οσο για το τροφοδοτικο εδω και 4 μηνες επαιζε κανονικα

Δε νομιζω να ειναι hardware Προβλημα...αφου λες οτι δουλευε.

για να μη το ψαχνεις κανε ενα fresh-install...γιατι πολλα μπορει να ειναι με αυτην την nvidia Και τα χαζοπροβληματα της τελευταια...

Δε νομιζω να ειναι hardware Προβλημα...αφου λες οτι δουλευε.

για να μη το ψαχνεις κανε ενα fresh-install...γιατι πολλα μπορει να ειναι με αυτην την nvidia Και τα χαζοπροβληματα της τελευταια...

φιλε μου την ειχα εγω και την πουλησα σε ενα παιδια,και αυτος αυτο μου λεει επαιζε μια χαρα χωρις προβληματα εχει 2μερες που του κολλαει,λες να παιζει τιποτε με την μνημη του;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.