Jump to content

Προτείνετε 5.1 σετ μέχρι 100 ευρώ

fonzi

Recommended Posts

Αυτό που λέει ο τίτλος...

Εχω διαβάσει τα παλιά μηνύματα.

Απλώς δεν ξέρω τι λένε τώρα οι ίδιοι χρήστες που τα έχουν κάποιο χρονικό διάστημα δουλέψει.

Ασε που υπάρχει και κάποια πτώση στις τιμές και κάποια νέα μοντέλα...

Καπου διάβασα αυτό που ακολουθεί. Εσεις έχετε παρόμοιο πρόβλημα;

---------------------------------------------------------------

... εχω ενα μήνα που αγόρασα τα ηχεία 5.1 Creative T5900 από το Πλαίσιο και τα εγκατέστησα μια χαρά (Η καρτα ήχου μου ειναι on board εξακάναλη σε mobo intel )! Όμως μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : Σχεδόν σε όλα τα τραγούδια που ακούω απο το PC μου , σε κάποια σημεία ακούγονται σκασιματάκια (μοιάζουν με αυτα που ακουγονται απο το πικαπ όταν παιζουμε ενα δίσκο βινυλίου) , μια απο το ένα ηχείο μια απο το άλλο! Χρησιμοποιώ το Winamp 5.05 και δεν βάζω ψιλές συχνότητες ποτέ. Όλα ειναι στο normal επίπεδο οσον αφορα τις συχνότητες και την ένταση! Τι λέτε να συμβαίνει? Υπάρχει πιθανότητα να είναι καμένα τα τουιτερ τους ή κατι χειρότερο??Μήπως είναι πρόβλημα hardware του PC ?...

---------------------------------------------------------------

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.