fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2005 Αυτό που λέει ο τίτλος...Εχω διαβάσει τα παλιά μηνύματα.Απλώς δεν ξέρω τι λένε τώρα οι ίδιοι χρήστες που τα έχουν κάποιο χρονικό διάστημα δουλέψει.Ασε που υπάρχει και κάποια πτώση στις τιμές και κάποια νέα μοντέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Προσωπικά, δεν έχω κανένα παράπονο από τα Creative T5900. Αρκετά δυνατά και καθαρό ήχο και σε προσιτή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Απρίλιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Μια απο τα ιδια και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Καπου διάβασα αυτό που ακολουθεί. Εσεις έχετε παρόμοιο πρόβλημα;---------------------------------------------------------------... εχω ενα μήνα που αγόρασα τα ηχεία 5.1 Creative T5900 από το Πλαίσιο και τα εγκατέστησα μια χαρά (Η καρτα ήχου μου ειναι on board εξακάναλη σε mobo intel )! Όμως μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : Σχεδόν σε όλα τα τραγούδια που ακούω απο το PC μου , σε κάποια σημεία ακούγονται σκασιματάκια (μοιάζουν με αυτα που ακουγονται απο το πικαπ όταν παιζουμε ενα δίσκο βινυλίου) , μια απο το ένα ηχείο μια απο το άλλο! Χρησιμοποιώ το Winamp 5.05 και δεν βάζω ψιλές συχνότητες ποτέ. Όλα ειναι στο normal επίπεδο οσον αφορα τις συχνότητες και την ένταση! Τι λέτε να συμβαίνει? Υπάρχει πιθανότητα να είναι καμένα τα τουιτερ τους ή κατι χειρότερο??Μήπως είναι πρόβλημα hardware του PC ?...--------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Aν το είχαμε δεν θα στα προτείναμε. Και ούτε φυσικά θα τα είχαμε κρατήσει...Πιθανόν να ευθυνεται ο onboard ήχος του (εγώ έχω Audigy2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Απρίλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Εγώ έχω την onboard της μητρικης στην υπογραφή και δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Απρίλιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 με τα ιδια ηχεια κ εγω( Creative T5900 από το Πλαίσιο) και με το soundtorm της ASUS A7N8X-E DELUXE ,απολυτως κανενα προβλημα απολυτα ικανοποιημενος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 OK.Για τα 5900 (περιφερειακά) μηπως ξέρετε αν μπορώ να βρώ βάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Απρίλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 λιγο δυσκολο!εγω για τα δικα μου 5.1 εφαγα τον τοπο αλλα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Απρίλιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εγω ειχα δει καπου παλαιοτερα βασεις για creative αλλα ηταν πανακριβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.