Jump to content

3DMark01 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee

τελικα ο ψευτης ειναι τυχερος στις καρτες γραφικων :hehe:

το ξερεις οτι την κυριακη δεν θα περασεις την πορτα του εργαστηριου και ο darksaga θα ειναι ο αντικαταστατης σου......ε φανταστηκε μου γκαντεμη....εεεεεε βαγγελη ηθελα να πω...:D

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 22:27]

το ξερεις οτι την κυριακη δεν θα περασεις την πορτα του εργαστηριου και ο darksaga θα ειναι ο αντικαταστατης σου......ε φανταστηκε μου γκαντεμη....εεεεεε βαγγελη ηθελα να πω...:D

Θα περάσει ΜΟΝΟ και εφ' όσον φέρει μαζί του και μερικές σκελίδες σκόρδο.......... :D:p

Αρχική απάντηση από hipro5

Θα περάσει ΜΟΝΟ και εφ' όσον φέρει μαζί του και μερικές σκελίδες σκόρδο.......... :D:p

Θα φερω και εγω μερικους μεγαλους σταυρους....3 για εμας....1 για την καρτα...εναν για τον επεξεργατση.....:p

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 22:44]

τι έγινε θα μπει ο Dothan σε LN2????..........μεγάλη η χάρη του..........:jump:

Που σε ρε doctor?....... :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 22:45]

Που σε ρε doctor?....... :)

.....:bye:

πρόσεχε τον Amda.....να μην πλησιάζει πολύ κοντά.........:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αρχική απάντηση από hipro5

ναι αλλα 'no esdee, no solid canisters' :p

Image419.jpg

Image418.jpg

Αρχική απάντηση από doctor

.....:bye:

πρόσεχε τον Amda.....να μην πλησιάζει πολύ κοντά.........:p

Ποσο πιο κοντα γινεται? εχω αγγιξει το core του :rolleyes:

Σας εύχομαι για αύριο τα καλύτερα ...και δώστε βάρος στο 1 ΜΒ ....να πάρουμε το world record από τους σχιστομάτηδες........:D

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:40]

Στα ποσα ειναι η καρτα σου Μανο?

οπ ακυρο.... τωρα ειδα το 526... :o

Πού ξέρεις εσύ το όνομά μου; :blink:

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 14:33]

Πού ξέρεις εσύ το όνομά μου; :blink:

vodafone spyline αγορι μου!!

Tάσο μπορείς και παραπάνω...άντε τι το παιδεύεις...ανέβασε μνήμες...cpu πάει και 3G...

Hipro εύγε αγόρι μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.