P_M Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2005 το πρόβλημα που υπάρχει είναι στον ethernet adaptor της marvell yukon 8001 giagabit.όλα εγκαθίστανται μια χαρά και οι οδηγοί και όλα αλλά μόλις βάζω το καλώδιο cat-5e σε σύνδεση με το switch λέει ότι δεν είναι συνδεδεμένο.ενα τεστ που έχει ωγάζει πρόβλημα στο καλώδιο άλλαξα 5 καλώδια ethernet αλλα το ίδιοαν ξέρει κάποιος κάτι για αυτό το πρόβλημα ας μου πει την λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Απρίλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Δοκίμασες και με cross-over? αν όχι να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Απρίλιος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 to cross over δεν μου κάνει γιατι συνδεέται μέσω switch σε δλικτιο με άλλα 4 pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Απρίλιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Δοκιμασε αλλη θυρα στο switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Απρίλιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αν δεν παιξει ουτε αυτο δοκιμασε να το συνδεσεις απ ευθειας με αλλο pc με cross. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Απρίλιος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 και αλλη θυρα δοκιμασα και ολα.πηγε πισω και περιμενω τωρα να μου φερουν αλλη να την δοκιμασω και αυτηνα δω αν τελικα ηταν η μιτρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.