Jump to content

Επειδή δεν ειμαι ψευτης και υπερβολικος. ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

xarmanhs

Recommended Posts

Eτσι μουρχεται να κατεβω στο βολο ρε γμτ...και να δω απο κοντα το τερας!! Παιδια και εμενα μου φαινεται οτι καταφερα να βαλω στο bios 355!!!! Στα τοσα τερματιζει μητρικη!!! Αλλα δυστηχως ΜΟΛΙΣ πατησα save and exit επεσε ο γενικος...γιατι?!?!?!:):)

Eτσι μουρχεται να κατεβω στο βολο ρε γμτ...και να δω απο κοντα το τερας!! Παιδια και εμενα μου φαινεται οτι καταφερα να βαλω στο bios 355!!!! Στα τοσα τερματιζει μητρικη!!! Αλλα δυστηχως ΜΟΛΙΣ πατησα save and exit επεσε ο γενικος...γιατι?!?!?!:):)

Ατιμη ΔΕΗ!!!!!!!!!!!! :041: :031: :031: :082: :082: :024: :089:

Παιδιά έχω κατάφερα fsb 5000 και multiplier 30χ στon Prescott δηλαδή 150GHZ !!!! Φυσικά χωρίς καμία extreme ψύξη , έβαλα έναν μαύρο να κουνάει ένα κλαδί πάνω από τη CPU , και έχω -280 βαθμούς , ναι!! κάτω απτο απόλυτο μηδέν!!

Και φυσικά δεν πουλάω παραμύθια , έχω και αποδείξεις : Αν θέλετε ρωτήστε και τον αδερφό μου (τον ψεύτη :082: :037: ).

Δεν παίρνετε από λόγια μου φαίνεται. Θα οδηγήσετε και αυτό το θέμα στον Κάδο όπως και το προηγούμενο. Διαβάστε πάλι τους κανόνες και ειδικά τον κανόνα 3.

Τα υπόλοιπα με PM.

To θέμα κλειδώνει προσωρινά ώσπου να με ειδοποιήσει ο Xarmanhs για νέες φωτογραφίες που τυχόν έχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.