tyxeros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Γνωριζει κανεις ποση εγγυηση εχουν τα Barebones της Shuttle? Τα φτυσε το δευτερο μηχανημα της υπογραφης και δεν ξερω ποσο εγγυηση ακριβως εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 21, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 KANΕΙΣ? :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Απρίλιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 μπες σε κανένα site ή ρώτα εκεί που το πήρες...... εγώ δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Μου απαντησαν τελικα απο το site της στην γερμανια . 2 Χρονια εχει. Αμα μονταρεται εστω και το κουτι με οποιοδηποτε τροπο η εγγυηση δεν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Το θέμα κλειδώνει εδώ. Να σημειώσω όμως εντελώς πληροφοριακά ότι τέτπου είδους θέματα δεν θεωρούνται ώς Επείγοντα οπότε και δεν θα έπρεπε να ποστάρονται εδω σύμφωνα και με τους κανόνες τις κατηγορίας.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.