fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 έχω εδώ και 3 μήνες την EMU-1820-M αγορασμένη από γερμανία περίπου 550 ευρώ όλα καλά μέχρι σήμερα αλλα μου παρουσιάστηκε το εξής κουφό καθώς κάνω Rewire στο cubase το season και το νεοαποκτηθέν Sony Acid προ 5 ο ήχος κάνει "κλιξ" τα οποια δεν οφείλονται ούτε στο πολύ χαμηλό latency ούτε σε κάποιο άλλο πρόβλημα. το έχει πάθει κανεις άλλος που ασχολείται με κάρτες επαγγελματικές ? τι να πω μάλλον ο asio driver δεν μπορεί να απελευθερωθεί στο "παρασκήνιο " ? δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. ακόμα κάτι όταν ηχογραφώ δείγματα στα 192khz 32bit float κάνει κάτι παράξενα "κλιξ" όταν αρχίζω και όταν τελειώνω αυτό είναι φυσιολογικό ? σαν μπιρ ακούγεται. έχω τελευταίους drivers της EMU. θέλω να δοκιμάσω και με την RME-FIREWIRE 800 αν το κάνει τήνε χει ένας φίλος αλλα μέχρι τότε μάλλον θα μείνω με την απορία τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOTSOSKORG Ιανουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Μπες στα devices του cubase (F12 νομιζω) και αλλαξε το asio στο asio της καρτας κ όχι στο Asio multimedia setup ούτε το Asio duplex setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.