Alkis27 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 Ρε παιδιά..μου ήρθε σήμερα το JetSpeed 520 που είχα παραγγείλει από τον ΟΤΕ για την καινούρια μου ADSL σύνδεση (που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα). Χρησιμοποίησα λοιπόν το ένα φίλτρο που είχε στη συσκευασία για να συνδέσω το ISDN splitter με το NetMod (έχω ISDN..). Και τα τηλέφωνα λειτουργούν περίφημα ! Μήπως δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω για την σύνδεση το φίλτρο (αφού αυτό είναι για PSTN) και να βάλω ένα "κοινό" καλώδιο RJ-11 ? Τί διαφορά έχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 αν έχεις splitter δεν χρειάζεται το φίλτρο (την δουλειά του φίλτρου την έχει κάνει ήδη το splitter) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis27 Ιανουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:19] αν έχεις splitter δεν χρειάζεται το φίλτρο (την δουλειά του φίλτρου την έχει κάνει ήδη το splitter) Οκ δεν χρειάζεται..πειράζει όμως που εγώ χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο (το φίλτρο) αντί ένα κοινό RJ-11 για να συνδέσω το splitter με το Netmod ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.