Jump to content

ΤΙ ΕΓΙΝΕ????

Recommended Posts

Εχω τα πισι της υπογραφης μου

Και τα 2 ειναι συνδεδεμενα σε ups MGE NOVA 1100 AVR

Το 2ο πισι το εχω και κατεβαζει/ανεβαζει απο το δικτυο μερα-νυχτα (την τελευταια βδομαδα)

Εφυγα απο το σπιτι μου και πριν απο λιγο που γυρισα μου λεει η μανα μου οτι ειχε κοπει το ρευμα κανα 2 φορες

Σκασιλα μου σκεφτομαι , εχω ups

Το 2ο ομως πισι ηταν σβηστο!

Παταω το κουμπι,νεκραααααααααααααα!

Τιποτα

Βαζω μπρος το 1ο πισι (δουλευει ευτυχως!) απ'οπου και ποσταρω τωρα

Ανοιξα το προβληματικο πισι και βλεοω το λεντακι του ρευματος της mobo να αναβοσβηνει συνεχεια!

Τι σημαινει?

Τι να κανω?

Εκανε μ@μ@κι@ το ups???

Ειναι δυνατον???

Ή απλα ειμαι ΤΟΣΟ γκαντεμης???

Τα φωτα σας................... :092: :092: :092: :092:

Μπορει να μην μπορεσε να σηκωσει και τα δυο παρολο που το πρωτο ηταν κλειστο.Καλα λεει ο Greek αστο να ηρεμησει λιγο.Αν εχει καει μπορει να στο πληρωσουν,αν ειναι μαρκα και εχει εγγυηση.

Κοίτα στο manual της motherboard τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός του led. Αυτό για το ρεύμα που λέει ο Greek μία παραλαγή είναι να βγάλεις το εξωτερικό καλώδιο (μαύρο) του τροφοδοτικού και από το ups και από τo τροφοδοτικό και να το ξανασυνδέσεις μετά από λίγο

edit

με πρόλαβες Braveheart. Μάλλον έχει πρόβλημα η mobo

Μπορει να μην μπορεσε να σηκωσει και τα δυο παρολο που το πρωτο ηταν κλειστο.Καλα λεει ο Greek αστο να ηρεμησει λιγο.Νομιζω μπορεις να παρεις απωζιμιωση αν εχει καει.Το δικο μου παντως εχει.Αν εχει καει μπορει να στο πληρωσουν,αν ειναι μαρκα και εχει εγγυηση.

Το πισι που τα παιξε δεν ειναι σε εγγυηση πλεον (ειναι απο πλαισιο) (μονο η cpu εχει ακομα εγγυηση)

Το ups ΕΧΕΙ ομως ακομα εγγυηση

Τι καμω?

Τυχαινει καμμια φορά τυχόν ανεβοσκαμπανεβάσματα της τάσεως ρευματος να μλποκάρουν τις πλακέτες. Αν το βγάλεις για λίγο από το ρεύμα αποφορτίζεται (πχ πυκνωτες) και επανέρχεται. Το έχω κάνει επιτυχώς σε 2-3 μηχανήματα επειτα απο βραχυκυκλώματα που έχω κάνει ενώ έπαιζα με τους ανεμιστήρες ''live'' οπου για να ξεκινήσεις το μηχάνημα πάλι ο χρόνο εκτός ρεύματος ποίκιλε από 5 λεπτέ εώς 1 ημέρα.

Eπιδημία έπεσε; Το δικό μου 600άρι κάηκε και το έχω στειλει για RMA. Πάντως δεν πήρε τίποτα μαζί του (ευτυχώς....)

Όταν λέω κάηκε, κυριολεκτώ. Βρωμούσε όλο το σπίτι καμένο για 2 μέρες. :107:

Tωρα ειμαι εκτος σπιτιου

Τα εχω ξεσυνδεσει ολα απο το ρευμα (και το ups)

Ελπιζω οταν παω να ειναι ολα καλα

Και το psu μυριζομαι , αλλα δυστυχως πρεπει να τρεχω αυριο συν τοις αλλοις και για εναν 24-->20 πιν μετατροπεα για να δοκιμασω το fortron μου στο "προβληματικο" πισι

ΥΓ Ημαρτον σημερα.Μου ηρθε και λανθασμενα χαρτι στρατευσης για να παρουσιαστω σε εναν 1 μηνα , ενω η αναβολη μου ληγει σε 2 χρονια! Τρεχα τωρα σχολη-αστυνομια-ρουφ....................ΚΑΙ να περασω για τον μετατροπεα.... Τι μουτζωμα ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Ασχημα τα μαντατα

Μολις γυρισα , εβαλα μπρος το ups και ΤΡΕΜΕΙ ολοκληρο! Κανει και εναν τρελλο θορυβο!

Το 2ο πισι μια απο τα ιδια!

Που μπορω να μαθω αν το μαγαζι που αγορασα ειναι το ups ειναι υποχρεωμενο να με αποζημειωσει για τη ζημια που μου προκαλεσε το ups?(για το ιδιο το ups δεν το συζηταω ειναι σε εγγυηση)

Ψαχνω στο site της mgeups.com αλλα δε βρισκω πουθενα το ups μου για να δω αν εχει εγγυηση αν καψει κατι

Μολις εστειλα email στο μαγαζι που το αγορασα (ram-shop) και στην mge Ελλαδος να δω αν και τι μου καλυπτει η εγγυηση!

[Εdit] Εστειλα και στην mge europe και τη ρωταω μια απο τα ιδια. Αντε να δουμε!

Η APC προσφέρει (υποτίθεται) αποζημιώσεις για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από λάθη των UPS της. Δε γνωρίζω αν κάτι τέτοιο ισχύει και για την MGE. Το κατάστημα που αφόρασες το UPS σαφώς και δεν ευθύνεται για τη ζημιά. Το πολύ πολύ να σου αλλάξει το UPS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.