Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Εχω τα πισι της υπογραφης μουΚαι τα 2 ειναι συνδεδεμενα σε ups MGE NOVA 1100 AVRΤο 2ο πισι το εχω και κατεβαζει/ανεβαζει απο το δικτυο μερα-νυχτα (την τελευταια βδομαδα)Εφυγα απο το σπιτι μου και πριν απο λιγο που γυρισα μου λεει η μανα μου οτι ειχε κοπει το ρευμα κανα 2 φορεςΣκασιλα μου σκεφτομαι , εχω upsΤο 2ο ομως πισι ηταν σβηστο!Παταω το κουμπι,νεκραααααααααααααα!ΤιποταΒαζω μπρος το 1ο πισι (δουλευει ευτυχως!) απ'οπου και ποσταρω τωραΑνοιξα το προβληματικο πισι και βλεοω το λεντακι του ρευματος της mobo να αναβοσβηνει συνεχεια!Τι σημαινει?Τι να κανω?Εκανε μ@μ@κι@ το ups???Ειναι δυνατον???Ή απλα ειμαι ΤΟΣΟ γκαντεμης???Τα φωτα σας................... :092: :092: :092: :092: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Βγάλτο από το ρεύμα για κάνα δίωρο μπας και ηρεμήσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ε?Λες να πιασει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Μπορει να μην μπορεσε να σηκωσει και τα δυο παρολο που το πρωτο ηταν κλειστο.Καλα λεει ο Greek αστο να ηρεμησει λιγο.Αν εχει καει μπορει να στο πληρωσουν,αν ειναι μαρκα και εχει εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ξεσυνδεσα μνημες-σκληρους-drive αλλα μια απο τα ιδια!Αναβοσβηνει το λεντακι σαν τρελλο!Καηκε η mobo?????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Κοίτα στο manual της motherboard τι σημαίνει αυτός ο συνδυασμός του led. Αυτό για το ρεύμα που λέει ο Greek μία παραλαγή είναι να βγάλεις το εξωτερικό καλώδιο (μαύρο) του τροφοδοτικού και από το ups και από τo τροφοδοτικό και να το ξανασυνδέσεις μετά από λίγοeditμε πρόλαβες Braveheart. Μάλλον έχει πρόβλημα η mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Μπορει να μην μπορεσε να σηκωσει και τα δυο παρολο που το πρωτο ηταν κλειστο.Καλα λεει ο Greek αστο να ηρεμησει λιγο.Νομιζω μπορεις να παρεις απωζιμιωση αν εχει καει.Το δικο μου παντως εχει.Αν εχει καει μπορει να στο πληρωσουν,αν ειναι μαρκα και εχει εγγυηση.Το πισι που τα παιξε δεν ειναι σε εγγυηση πλεον (ειναι απο πλαισιο) (μονο η cpu εχει ακομα εγγυηση)Το ups ΕΧΕΙ ομως ακομα εγγυησηΤι καμω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Κατι τετοιο ειχε παθει ενας φιλος μου.Νομιζω του ειχε καει το PSU.Και αστο να ηρεμησει λιγο. Τωρα πας και ζητας αποζημιωση για τον εξοπλισμο που καταστραφηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Τυχαινει καμμια φορά τυχόν ανεβοσκαμπανεβάσματα της τάσεως ρευματος να μλποκάρουν τις πλακέτες. Αν το βγάλεις για λίγο από το ρεύμα αποφορτίζεται (πχ πυκνωτες) και επανέρχεται. Το έχω κάνει επιτυχώς σε 2-3 μηχανήματα επειτα απο βραχυκυκλώματα που έχω κάνει ενώ έπαιζα με τους ανεμιστήρες ''live'' οπου για να ξεκινήσεις το μηχάνημα πάλι ο χρόνο εκτός ρεύματος ποίκιλε από 5 λεπτέ εώς 1 ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Eπιδημία έπεσε; Το δικό μου 600άρι κάηκε και το έχω στειλει για RMA. Πάντως δεν πήρε τίποτα μαζί του (ευτυχώς....)Όταν λέω κάηκε, κυριολεκτώ. Βρωμούσε όλο το σπίτι καμένο για 2 μέρες. :107: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Tωρα ειμαι εκτος σπιτιουΤα εχω ξεσυνδεσει ολα απο το ρευμα (και το ups)Ελπιζω οταν παω να ειναι ολα καλαΚαι το psu μυριζομαι , αλλα δυστυχως πρεπει να τρεχω αυριο συν τοις αλλοις και για εναν 24-->20 πιν μετατροπεα για να δοκιμασω το fortron μου στο "προβληματικο" πισιΥΓ Ημαρτον σημερα.Μου ηρθε και λανθασμενα χαρτι στρατευσης για να παρουσιαστω σε εναν 1 μηνα , ενω η αναβολη μου ληγει σε 2 χρονια! Τρεχα τωρα σχολη-αστυνομια-ρουφ....................ΚΑΙ να περασω για τον μετατροπεα.... Τι μουτζωμα ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ασχημα τα μανταταΜολις γυρισα , εβαλα μπρος το ups και ΤΡΕΜΕΙ ολοκληρο! Κανει και εναν τρελλο θορυβο!Το 2ο πισι μια απο τα ιδια!Που μπορω να μαθω αν το μαγαζι που αγορασα ειναι το ups ειναι υποχρεωμενο να με αποζημειωσει για τη ζημια που μου προκαλεσε το ups?(για το ιδιο το ups δεν το συζηταω ειναι σε εγγυηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Στο site της εταιρείας δεν λέει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 19, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ψαχνω στο site της mgeups.com αλλα δε βρισκω πουθενα το ups μου για να δω αν εχει εγγυηση αν καψει κατιΜολις εστειλα email στο μαγαζι που το αγορασα (ram-shop) και στην mge Ελλαδος να δω αν και τι μου καλυπτει η εγγυηση![Εdit] Εστειλα και στην mge europe και τη ρωταω μια απο τα ιδια. Αντε να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Η APC προσφέρει (υποτίθεται) αποζημιώσεις για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από λάθη των UPS της. Δε γνωρίζω αν κάτι τέτοιο ισχύει και για την MGE. Το κατάστημα που αφόρασες το UPS σαφώς και δεν ευθύνεται για τη ζημιά. Το πολύ πολύ να σου αλλάξει το UPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Απρίλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Το LED πανω στην mobo παντως εχω την εντιπωση ειναι μονο για τις μνημες και τα υπολοιπα ειναι με ηχιτικα σηματα.Τουλαχιστον στιν δικη μου γιγαμπαιτ ετσι εγραφε απ οσο θυμαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 20, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Μολις γυρισα απο Πλαισιο , οπου και πηρα ενα 24--> 20 πιν μετατροπεα και δουλευει μια χαρα το συστημα!Οποτε bye-bye HEC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Οκ , αφού δεν προσθέθηκε τίποτα , το θέμα θεωρείται λήξαν και κλείνει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.