Jump to content

Προβλημα Boot με το ISDN Modem

taicom_d

Recommended Posts

Παιδαι προσφατος απεκτησα το καινουργιο μου συστημα της υπογραφης μου. :054:

Αφου το εστησα ολα ωραια και καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν εχω συνδεδεμενο το ISDN modem DIVA το μηχανημα δεν bootαρει.

Δοκιμασα και σε αλλες USB θυρες παλι τα ιδια.

Ειμαι αναγκασμενος καθε φορα που θελω να κανω restart και εκκινηση να βγαζω το modem. :108:

Το ίδιο πρόβλημα έχω , εάν έχω συνδεδεμένο τον usb εξωτερικό σκληρό.Εάν δεν βρεις λύση, και εφόσον πιστεύω πέρνει ρεύμα από κάπου, διακοπτάκι πάνω στο καλώδιο του ρεύματος, ώστε να ανοίγεις και να κλείνει κατά βούληση το μόντεμ.Εγώ τουλάχιστον έτσι έχω κάνει με τον σκληρό.

Κάνε κάποιο update στο USB , , τσέκαρε μέσα από το ΒΙΟΣ αν είναι ενεργοποιημένο το USB 1.1 & USB 2 και κάνε αλλαγές και δοκιμές , επισης αν είναι ενεργοποιημένο το να μπουτάρει από USB συσκευές και απενεργοποιησέ το να δείς αν δουλεύει...

Και έπεται συνέχεια..

Προσπάθησα να βρω κάτι, αλλά δεν ήμουν τυχερός.Μπορείς να κάνεις το εξής.Είτε να πάρεις καλώδιο-προέκταση της θύρας usb, ώστε να είναι μπροστά σου το βύσμα για βάλε/βγάλε ή εάν έχει καινούργιο κουτί και έχει την θύρα usb μπροστά το κάνεις από εκεί.Για δες και τις ρυθμίσεις από το bios σχετικά με usb.Απενεργοποίησε τις όλες και ενεργοποίησε τις μία μία να δεις ποια μπορεί να φταίει.

Προσπάθησα να βρω κάτι, αλλά δεν ήμουν τυχερός.Μπορείς να κάνεις το εξής.Είτε να πάρεις καλώδιο-προέκταση της θύρας usb, ώστε να είναι μπροστά σου το βύσμα για βάλε/βγάλε ή εάν έχει καινούργιο κουτί και έχει την θύρα usb μπροστά το κάνεις από εκεί.Για δες και τις ρυθμίσεις από το bios σχετικά με usb.Απενεργοποίησε τις όλες και ενεργοποίησε τις μία μία να δεις ποια μπορεί να φταίει.

Μαλλον θα καταφυγω στην λυση του καλωδιου ή στην αγορα ενος Modem με διακοπτη.

Ολες οι προσπαθειες δεν φερανε κανενα αποτελεσμα.

επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με isdn modem αλλα και usb δισκο εψαξα και βρηκα τη λυση στη σωστη boot τοποθετηση των συσκευων (add-in bootable device) και απενεργοποιηση στο wake-on-ring του modem μιας και σε καθε boot περιμενε να κτυπησει το modem...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.