taicom_d Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Παιδαι προσφατος απεκτησα το καινουργιο μου συστημα της υπογραφης μου. :054: Αφου το εστησα ολα ωραια και καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν εχω συνδεδεμενο το ISDN modem DIVA το μηχανημα δεν bootαρει.Δοκιμασα και σε αλλες USB θυρες παλι τα ιδια.Ειμαι αναγκασμενος καθε φορα που θελω να κανω restart και εκκινηση να βγαζω το modem. :108: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Το ίδιο πρόβλημα έχω , εάν έχω συνδεδεμένο τον usb εξωτερικό σκληρό.Εάν δεν βρεις λύση, και εφόσον πιστεύω πέρνει ρεύμα από κάπου, διακοπτάκι πάνω στο καλώδιο του ρεύματος, ώστε να ανοίγεις και να κλείνει κατά βούληση το μόντεμ.Εγώ τουλάχιστον έτσι έχω κάνει με τον σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Απρίλιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 το σκεφτηκα και γω για το διακοπτακι αλλα ελα μου ντε που παιρνει ρευμα απο την usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Απρίλιος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Παντως με το δευτερο μου συστημα δεν αντιμετωπισα ποτε αυτο το προβλημα. :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Κάνε κάποιο update στο USB , , τσέκαρε μέσα από το ΒΙΟΣ αν είναι ενεργοποιημένο το USB 1.1 & USB 2 και κάνε αλλαγές και δοκιμές , επισης αν είναι ενεργοποιημένο το να μπουτάρει από USB συσκευές και απενεργοποιησέ το να δείς αν δουλεύει...Και έπεται συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Προσπάθησα να βρω κάτι, αλλά δεν ήμουν τυχερός.Μπορείς να κάνεις το εξής.Είτε να πάρεις καλώδιο-προέκταση της θύρας usb, ώστε να είναι μπροστά σου το βύσμα για βάλε/βγάλε ή εάν έχει καινούργιο κουτί και έχει την θύρα usb μπροστά το κάνεις από εκεί.Για δες και τις ρυθμίσεις από το bios σχετικά με usb.Απενεργοποίησε τις όλες και ενεργοποίησε τις μία μία να δεις ποια μπορεί να φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Πήγαινε εδώ και κατέβασε τους ανάλογους οδηγούς και πρώτα πρώτα αυτόν τη ΜS..http://www.usbman.com/Drivers%20and%20Patches.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
taicom_d Απρίλιος 19, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Προσπάθησα να βρω κάτι, αλλά δεν ήμουν τυχερός.Μπορείς να κάνεις το εξής.Είτε να πάρεις καλώδιο-προέκταση της θύρας usb, ώστε να είναι μπροστά σου το βύσμα για βάλε/βγάλε ή εάν έχει καινούργιο κουτί και έχει την θύρα usb μπροστά το κάνεις από εκεί.Για δες και τις ρυθμίσεις από το bios σχετικά με usb.Απενεργοποίησε τις όλες και ενεργοποίησε τις μία μία να δεις ποια μπορεί να φταίει.Μαλλον θα καταφυγω στην λυση του καλωδιου ή στην αγορα ενος Modem με διακοπτη.Ολες οι προσπαθειες δεν φερανε κανενα αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με isdn modem αλλα και usb δισκο εψαξα και βρηκα τη λυση στη σωστη boot τοποθετηση των συσκευων (add-in bootable device) και απενεργοποιηση στο wake-on-ring του modem μιας και σε καθε boot περιμενε να κτυπησει το modem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Μιας και το θέμα δεν συνεχίστηκε , κλείνει εδώ....Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.