Jump to content

Intel Mobo με 533MHz fsb, τι να την κάνω??

Orthodox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω σπίτι παρατημένη και κάθεται μια Soltek SL-85DR2+ η οποία είναι discontinued product πλέον και δεν βλέπω να τα αναβαθμίζουν το bios. Έχει support για HT αλλά όχι για Prescott.

Αυτό που σκεφτόμουνα ήταν να βάλω ένα CeleronD με μια φτηνή μνήμη και να το πουλήσω για μεταχειρισμένο. Εφόσον όμως δε σηκώνει Prescott πυρήνα ούτε κανονικό Pentium δεν παίρνει…

Έχει κανείς καμιά ιδέα???

Τώρα μόνο από μεταχειρισμένο αν βρω κανένα αλλά χλομό το κόβω….

Πουλιούνται μεταχειρισμένοι Pentium 4 533FSB. To θέμα είναι ότι ο μοναδικός με ΗΤ που σηκώνει η μητρική σου είναι ο P4-Northwood 3.06G (HT) 533FSB και αυτόν πολύ δύσκολα θα τον βρεις. Μικρότερης συχνότητας και χωρίς ΗΤ, βρίσκεις σχετικά ευκολα.

Με ένα Celeron D 2,9 ισώς να το πουλήσεις κάπου, εγώ στη θέση σου όμως θα το κρατούσα, μπορείς να το κάνεις οοοοοοτι θές, oc, να το κλωτσάς, τα πάντα!

Αν έβρισκα τον 3άρι με το ΗΤ δεν θα το πούλαγα, καλά θα πήγαινε…

@y3k, όπως λέω και παραπάνω δυστυχώς δεν παίρνει CeleronD (=Prescott core) γι αυτό υπάρχει και το πρόβλημα…

Μάλλον στο ράφι την κόβω για επισκευή κανενός πελάτη με καμένη mobo. Ούτε να την πουλήσω αξίζει ούτε να δώσω πάνω από 50 – 70 ευρώ για cpu εκεί που στα 100 – 120 ευρώ στήνω Sempron 2600 και πετάει…!!!

Αμα μου δωσεις 5 ευρω τωρα που θα κατεβω κατω, την παιρνω εγω!

Γι αυτο ειναι οι φιλοι βρε!!!

Μμμ…!!!

Βλέπω ήδη προσφορές…

Για να δούμε ο Γιάννης την παίρνει τσάμπα αλλά ο Σόλωνας θέλει και 5 ευρώ.

Πιο καλή μου φαίνεται η προσφορά του Σόλωνα, κλείνει σε…

1…. :021:

2…. :021:

3…. :021:

Έκλεισε…!!! :luxhello:

Πωλειται μητρικη Ρ4 Soltek SL-85DR2+ Έχει support για HT αλλά όχι για Prescott.

Αγορασμενη Πασχα 2005!! Φρεσκοτατη. Αποστολη σε Ηρακλειο-Αθηνα-Πατρα ΔΩΡΕΑΝ. Οπουδηποτε αλλου εξοδα παραληπτη....

Τιμη εκκινησης 50 ευρω...

Pm Me

SLN-moderator

P4 3.06 υπαρχουν ακομη. Εχω και εγω μια mobo με 533fsb και εκανα αναβαθμηση πριν μερικους μηνες. Αν σε ενδιαφερει να αγορασεις τετοια cpu μπες στο www.hardwareschotte.de . Αν δεν καταλαβαινεις γερμανικα επικοινωνισε μαζι μου και θα βρουμε ακρη.

Διστυχως η τιμη ειναι τσουχτερη. Η καλυτερη τιμη ηταν λιγους μηνες πριν το 2005 . Τωρα εχει αναιβει αρκετα, και δεν νομιζω να συμφερει πια.

Κοιτα εδω δυο λινκς.

http://www.volleasy.de/catalog/product_info.php?products_id=175&IVR=5c110773

http://www.comm-service.net/index.php?murl=/de/product_info.php?products_id=2097&cPath=1_23_35_88&c1=pv&source=hdws

P4 3.06 υπαρχουν ακομη. Εχω και εγω μια mobo με 533fsb και εκανα αναβαθμηση πριν μερικους μηνες. Αν σε ενδιαφερει να αγορασεις τετοια cpu μπες στο www.hardwareschotte.de . Αν δεν καταλαβαινεις γερμανικα επικοινωνισε μαζι μου και θα βρουμε ακρη.

Διστυχως η τιμη ειναι τσουχτερη. Η καλυτερη τιμη ηταν λιγους μηνες πριν το 2005 . Τωρα εχει αναιβει αρκετα, και δεν νομιζω να συμφερει πια.

Κοιτα εδω δυο λινκς.

http://www.volleasy.de/catalog/product_info.php?products_id=175&IVR=5c110773

http://www.comm-service.net/index.php?murl=/de/product_info.php?products_id=2097&cPath=1_23_35_88&c1=pv&source=hdws

280€ !!! :103:

Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αν είναι να δώσω τόσα λεφτα παίρνω 64μπιτο Pentium 4. :075:

Απλά ενημερωτικά...πρίν από κανά 6μηνο δοκίμασα μητρική που δέν υποστήριζε "επίσημα" Prescott core....και παρόλα αυτά έπαιξε κανονικά.

Αν έχεις τη δυνατότητα....δοκίμασε να τις βάλεις επάνω Prescott με 533fsb...όπως πχ ο 2.4Α ή 2.8Α (δέν έχουν H/T).

Αν έχεις κανά γνωστό με τέτοιο επεξεργαστή....give it a try.

Μμμ…!!!

Βλέπω ήδη προσφορές…

Για να δούμε ο Γιάννης την παίρνει τσάμπα αλλά ο Σόλωνας θέλει και 5 ευρώ.

Πιο καλή μου φαίνεται η προσφορά του Σόλωνα, κλείνει σε…

1….

2….

3….

Έκλεισε…!!!

Α ωραία! Πότε παραλαμβάνω; :)

Απλά ενημερωτικά...πρίν από κανά 6μηνο δοκίμασα μητρική που δέν υποστήριζε "επίσημα" Prescott core....και παρόλα αυτά έπαιξε κανονικά.

Αν έχεις τη δυνατότητα....δοκίμασε να τις βάλεις επάνω Prescott με 533fsb...όπως πχ ο 2.4Α ή 2.8Α (δέν έχουν H/T).

Αν έχεις κανά γνωστό με τέτοιο επεξεργαστή....give it a try.

Μμμμμ... Με βάζεις σε σκέψεις..!!!

Θα το δοκιμάσω αν πέσει στα χέρια μου κανένας celeronD αλλά η soltek με φοβίζει λίγο η αλήθεια...

@Alarm, ωραία τα link σου αλλά δεν αξίζουν τόσα. Ένας Prescott 3.00GHz και μια Asus P4P800-E Deluxe θα μου βγουν πιο φτηνά.

Μόνο κάποιοι celeron 400άριδες στα 70 – 80 ευρώ παίζουν σε λογικά πλαίσια και αυτοί από απόδοση δε λένε μια...

@Σόλωνα οι καφέδες δικοί σου... :054:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.