OCman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Πως ξεκλειδόνει η Διασωλήνοση? Είναι εύκολο?
SLN Απρίλιος 18, 2005 #2 Απρίλιος 18, 2005 Δεν μας το εξηγεις κι εμας λιγο το "διασωληνωση" γιατι τα Ελληνικα μας ειναι λιγο "σκουριασμενα". Η μονη "δια-τετοι-ωση" που ξερω ειναι αυτη που εκαναν "στην εντατικη" αλλα εχω καιρο να το δω το σηριαλ....
mefistofelis Απρίλιος 18, 2005 #3 Απρίλιος 18, 2005 Δεν μας το εξηγεις κι εμας λιγο το "διασωληνωση" γιατι τα Ελληνικα μας ειναι λιγο "σκουριασμενα". Η μονη "δια-τετοι-ωση" που ξερω ειναι αυτη που εκαναν "στην εντατικη" αλλα εχω καιρο να το δω το σηριαλ....Lololol.Απο οτι ξερω κλειδωμενους "σωληνες" εχουν οι καρτες γραφικων.Μηπως εννοει αυτες?
medthom Απρίλιος 18, 2005 #5 Απρίλιος 18, 2005 pipelines πρεπει να λεει αλλα ειμαστε στο subforum των επεξεργαστών...
apocalypse Απρίλιος 18, 2005 #6 Απρίλιος 18, 2005 Όντως , τον όρο διασωλήνωση τον έχω δει σε (κακομεταφρασμένο) βιβλίο , εννοώντας αυτό που όλοι ξέρουμε ως pipelining.Η τεχνική του pipelining (δηλαδή του διαχωρισμού των διαδικασιών σε επιμέρους βήματα/στάδια) χρησιμοποιείται και στους επεξεργαστές.Τώρα απ'όσο ξέρω , δεν υπάρχει ξεκλείδωμα pipelines στους επεξεργαστές.
SLN Απρίλιος 18, 2005 #7 Απρίλιος 18, 2005 Αν εννοει pipelines...o Α64 εχει 12 και ο πρεσκοττ 30. Oλοι ξεκλειδωτοι!!
panoc Απρίλιος 18, 2005 #8 Απρίλιος 18, 2005 Όντως , τον όρο διασωλήνωση τον έχω δει σε (κακομεταφρασμένο) βιβλίο , εννοώντας αυτό που όλοι ξέρουμε ως pipelining.και στο RAM! και στο RAM!
Elu Thingol1442169091 Απρίλιος 18, 2005 #9 Απρίλιος 18, 2005 και στο RAM! και στο RAM!=χειριστο περιοδικο :073:
OCman Απρίλιος 19, 2005 Author #10 Απρίλιος 19, 2005 πράγματι....από εκεί το είδα.(RAM) Και επείσης πράγματι είναι το χειρότερο "περιοδικό".. το κατάλαβα όταν ειπαν την εξής εξυπναδα :το Norton δεν βρήκε virus σε κάποιο αρχείο ενο το mcaffe βρήκε! Αρα το mcaffe εκανε λάθος... το Νορτον ομως το κατάλαβε οτι δεν ηταν virus και ετσι δεν το εδειξε.Και πάλι συγχαριτήρια στην Symantec!
aris-the-wild-tweaker Απρίλιος 19, 2005 #11 Απρίλιος 19, 2005 To RAM ειναι πολυ μαπα,οντως.Τελευταια εχει χαλασει.Εγω παιρνω PC-Mag & Pc world.Αμα ξεκλειδωσεις τις "διασωληνωσεις" τι γινεται,αν γινεται κατι?
varelasj Απρίλιος 19, 2005 #12 Απρίλιος 19, 2005 -OT- Καθε antivirus μπορεις να το ρυθμισεις για το τι θες να σου χτυπαει! Ας πουμε αν δε γουσταρω jokes προγραμματακια εχει επιλογη το mcafee μολις εντοπισει κατι τετοιο να χτυπισει! Τωρα αν το εννουν αυτο ως οτι ξεγελαστηκε το antivirus τι να πω...? -OT-
panoc Απρίλιος 19, 2005 #13 Απρίλιος 19, 2005 ρε παιδια αφου ξερετε intel+asus+gigabyte+nvidia+ms+hp+eizo+...RAM = L.F.E.
Vavutsikarios Απρίλιος 24, 2005 #14 Απρίλιος 24, 2005 ρε παιδια αφου ξερετε intel+asus+gigabyte+nvidia+ms+hp+eizo+...RAM = L.F.E.Τί λέτε τώρα ρε παιδιά;Το RAM είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ περιοδικό στην ελληνική αγορά.Δε λέω πως δεν ακολουθεί κάποια πολιτική, αλλά το κάνει πολύ διακριτικά. Καμία σχέση με το pc mag που είναι γεμάτο από δελτία τύπου συγκεκριμένων εταιριών εμφανιζόμενα ως νέα ή άρθρα.Επιπλέον, το RAM είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελληνικό περιοδικό του χώρου οι συντάκτες του οποίου έχουν μια ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.Πάντως είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό, εδώ και λίγους μήνες, έχει χαλάσει.Το μόνο περιοδικό για το οποίο επιφυλάσσομαι είναι το pc world το οποίο προς το παρόν δείχνει καλό πρόσωπο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το κρίνουμε, θετικά ή αρνητικά.
panoc Απρίλιος 24, 2005 #15 Απρίλιος 24, 2005 λεω οτι εχω χρονια να δω να βγαινει πρωτο προϊον σε συγκριτικο αλλης εταιριας πλην των αναφερομενων ακομα και οταν σε ολο διαδυκτιο το άλλο ειναι σαφως ανωτερο... εσενα τι σου λεει αυτο? εμενα παντως μου λεει υποκειμενικοτητα στα τεστ... και οταν το διαβαζω ανελειπως απο το 1995 νομιζω οτι μπορω να καταλαβω τι γινετε...
chaos Απρίλιος 24, 2005 #16 Απρίλιος 24, 2005 Το RAM και κατι τετοια περιοδικα ειναι της πλακας.Ωραιο περιοδικο ηταν εκεινο για το Linux που εβγαινε αλλα εκλεισε.Ειχα παρει δυο τρια τευχη του και μαθαινες μερικους αλγοριθμους.Επισης πραγματευοταν μερικα οντως ενδιαφεροντα προβληματα για προγραμματισμο.Οσο για το RAM μια φορα ειχα στειλει email για τις κοτσανες που εγραφαν για το Linux και μου ειχε απαντησει ο ιδιος ο Κοπελιαδης αποκαλωντας με Φασιστα...Ηταν και η τελευταια φορα που αγορασα περιοδικο της πλακας σαν αυτο.
ThorLite Απρίλιος 24, 2005 #17 Απρίλιος 24, 2005 LOL RAM γενικα τα περιοδικα στην Ελλαδα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου μονο το PIXEL των 80s αξιζε........
Vavutsikarios Απρίλιος 24, 2005 #18 Απρίλιος 24, 2005 Για να μην παρεξηγούμαι. Είπα πως θεωρώ το RAM σαν το λιγότερο ξεπουλημένο. Αυτό δεν σημαίνει πως το θεωρώ "το καλύτερο", μια και κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε να το θεωρώ καλό. Σημαίνει πως το θεωρώ το "λιγότερο κακό".Αν θέλετε περιοδικό που να έχει σχέση με υπολογιστές, να κυκλοφορεί στην Ελλάδα γραμμένο από Έλληνες συντάκτες, να είναι αντικειμενικό και ειλικρινές σε αυτό που κάνει, τότε πάρτε το computer games magazine. Αλλά μην περιμένετε να βρείτε προγραμματισμό μέσα, ούτε συμβουλές για overclocking. Με παιχνίδια ασχολείται το συγκεκριμένο έντυπο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.