Jump to content

Προβλημα με ολοκαινουργιο NEC 3500AG

valescy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν 4 ημερες αγορασα το nec3500ag δεν ηξερα καν αν ηταν καλο και αξιοπιστο απλα ειχα ακουσει για τα dvd-rw της NEC και ηταν σε καλη τιμη περιπου 90 ευρω εκανα τις απαραιτητες διαδικασιες και εκαψα το πρωτο μου dvd μαρκας philips sta 8x επιτυχως μετα τα επομενα δυο dvd σταματησαν στην μεση ή λιγο πριν το τελος χρησιμοποιωντας την τελευταια εκδοση του nero.να σημειωσω οτι ειχα μονο 476mb κενο χωρο :p. εσβησα μερικα πραγματα επειδη ειχα υποψιες για το cache ή το buffer και ετσι ελευθερωσα λιγο χωρο στα 1.8gb και χρησιμοποιησα το alcohol 120 και ξαναπροσπαθησα με τα συγκεκριμενα files που μου ειχα χρησιμοπιοισει ανεπιτυχως με το nero πριν με επιτυχια με το alcohol

ο λογος που πολυλογο ειναι ο εξης

το προβλημα ηταν ο χωρος εξου και buffer kai cache? ή απλος ηταν της στιγμης;

επισης βρηκα στο σαιτ της nec το τελευταιο firmware update σε ενα απλο executable file, ειναι καλο?

ευχαριστο

Εγώ έχω το ίδιο αντιγραφικό αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Κοίταξε τις ρυθμίσεις του nero όπως πχ temporary memory και φυσικά ελευθέρωσε χώρο απο το σκληρό σου...Εγώ συνόδευσα την εγκατάσταση με την τοποθέτηση 2ου σκληρού.Πάντως κατά τη γνώμη μου το ότι λειτούργησε με το alcohol σημαίνει πως το αντιγραφικό σου λειτουργεί και είναι μαι χαρά συνδεμένο.Αν προσπάθησες να αντιγράψεις ταινία, να θυμάσαι οτι έχουν προστασία εγγραφής!!!Καλώς ήρθες με την ευκαιρία.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου και ο σκοπος που το αγορασα ειναι για να εχω ελευθερω δισκο απο τα dvd images παιχνιδιων και divx's θα ελεγξω τα σεττινκς:p του nero

όλες οι εταιρίες σε απλό exe τα δίνουν πια τα firmware.

έχεις πρόβλημα δίσκου. η 8χ είναι απαιτητική από το δίσκο,

γιατί θέλει συνεχή ροή 10mb/sec, και αν ο δίσκος σου είναι

"κατακερματισμένος" (ελληνική ορολογία) χρειάζεται οπωσδήποτε

μια απο-κατακερματοποίηση, αφού τον αδειάσεις πρώτα λίγο.

εννοείται σε τέτοιες καταστάσεις προτίμησε να γράφεις πιο αργά, π.χ. 4χ.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:23]

όλες οι εταιρίες σε απλό exe τα δίνουν πια τα firmware.

έχεις πρόβλημα δίσκου. η 8χ είναι απαιτητική από το δίσκο,

γιατί θέλει συνεχή ροή 10mb/sec, και αν ο δίσκος σου είναι

"κατακερματισμένος" (ελληνική ορολογία) χρειάζεται οπωσδήποτε

μια απο-κατακερματοποίηση, αφού τον αδειάσεις πρώτα λίγο.

εννοείται σε τέτοιες καταστάσεις προτίμησε να γράφεις πιο αργά, π.χ. 4χ.

Εχω το Nec και δεν εχω κανενα προβλημα...απο αυτα παου αναφερεις...:T:

Κανε Defrag οπως ειπε ο sotiris, καθως και ενα firmware update...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.