Jump to content

celeron 2.1@2.8

pc freak79

Recommended Posts

γεια παιδιά!!τώρα μπαίνω κι εγώ στη φάση αυτή!!καλή μου αρχή!!εγώ λοιπόν πήγα απλά το celeron μου όσο μπορούσε να πάει λόγω μητρικής,αφού δεν δίνει ένα ένα αλλα καπάκια τα mhz..100,133...μούφα μητρική το ξέρω!βασικά δεν έκανα τίποτα,απλά τον έβαλα στο τέρμα να το πω απλά!!μην το παίζω και έξυπνος!!άλλαξα "ψυχτρα",τροφοδοτικό,όλα τα καλώδια,έβαλα ανεμιστηράκια παντού...πέρασε η ώρα μου πάντως!!και ο celeron αγνώριστος!!παλιά για να μπω photoshop έκανα ένα τσιγάρο και τώρα μπαμ!!οι επιδόσεις είναι στο signature!!όσοι έχουν fast pc παρακαλώ να μην αρχίσουν το δούλεμα!!ευχαριστώ!!

Οχι και δουλεμα! ο καθενας με οτι εχει πορευεται!

μια χαρα ειναι για celeron σιγουρα με μια καλυτερη μητρικη θα πηγενε κατι ακομα. τις μνημες φανταζομαι τις δουλευειςσε 1:1 χωρις διαιρετη (στα 133FSB λογικα θα δουλεουν στη συχνοτητα τους), δοσε κανα αποτελεσμα απο sandra mem bench με φωτο και να φαινονται οι συνχοτητες και τα cas-ras-κλπ της μνημης.

Καλως ηρθες καταρχην! Μην ανυσηχεις, δεν προκεται να φας δουλεμα απο κανεναν, και ειδικα απο οσους εχουν fast pc!:)[/off topic]

Στο θεμα μαςΠοιον celeron εχεις; Με τι cache; Ωραιο μεχρι τωρα! Πριμε περασε?

Επισης τι stepping εχει ο celeron? Γιατι παιζει αρκετα μεγαλο ρολο

στο o/c...Βασικα ο Elu Thingol ξερει αρκετα για τους celeron γιατι ενα τετοιο

δουλευε...Και φυσικα δωσε μασ και καμμια φωτο απο cpu-z για να καταλαβουμε μερικα παραπανω πραγματακια και εμεισ απο πρωτο χερι... :039:

καλημερα σε ολους καταρχην!!thanks για τα καλα λογια...ο celeron που εχω ειναι ο 2,1 (100χ21) northwood 400fsb.τωρα ειναι 2,8 533 fsb.στο sandra δεν ειχα βγαλει φωτο πριν...αλλα θυμαμαι!!σημερα που κατεβασα το voltage του core γιατι ανεβαζε πολυ ζεστο κλιμα,επεσαν λιγο οι επιδοσεις...γιατι?αν και ειναι μικρη η διαφορα οποτε δεν με νοιαζει αφου τωρα σε 100% χρηση cpu φτανω 52 temp...τις μνημες τις εχω στα 333,ναι..αλλα ειναι ψοφιες τελειως στις μετρησεις...βαζω και photos απο cpuz,sandra...(βγαζω φωτο,στελνω φωτο...και δεν πληρωνω!!!).τα λεμε!!

post-1993-1442174052,3375_thumb.jpg

post-1993-1442174052,4012_thumb.gif

post-1993-1442174052,9339_thumb.gif

απάντησε ο elu thingol για μένα!!τώρα θέλω σχόλια από όλους και για το benchmark στις μνήμες που βλέπω ότι σέρνονται και κάτι πρέπει να κάνω αλλα και στο cpu...δεν τις εχω συγκρινει με καποιον αλλο...

Aαααα ειναι πολυ απλο! Πας σε ενα καταστημα και λες θελω καλες ram και στις αλλαζουν! λολ! πλακα κανω!

Ρε συ ασε προς το παρον τις μνημες και πες μας αν εισαι σταθερος με πριμε95 και για ποση ωρα/ωρες...μετα παμε και στις μνημες!

α ναι!!αυτο ηταν παραληψη μου...δεν το εχω το prime οποτε δεν το ετρεξα!!αλλα εχω δικο μου τεστ στεθεροτητας...ετρεξα κι εγω κι ο αδερφος μου 2 απο τα καλυτερα τεστ!!εγω μεχρι το απογευμα το need for speed2 και αυτος το act of war!!(εγω δεν τα παω τα στρατηγικης και το συγκεκριμενο-καταραμενο πιανει 5,5gb στο σκληρο μου.....αλλα αρεσει στο αδερφακι!!).πλακα στην πλακα το pc τρεχει πρωι-βραδυ και κανενα παραπονο!!μπορει να ειναι λιγο μπακαλικο αυτη η αποψη που εχω,αλλα δειχνει σταθερο...

Καταρχην το nfsu2 μολις φορτωσει, μετα ο επεξεργαστης μ@λακιζεται τελειως! Δεν ειναι τεστ σταθεροτητας...στο μενου του φορουμ πανω στα δεξια εχει links μπες κατεβασε το prime95 και τρεχα το. Για να κανεις ocing θες προγραμματα...

και αν θες και μια συντομη επεξηγηση για το καθε προγραμμα...τσιμπα με!...

thanks!!το κατεβαζω ηδη απο to link σου...επειδη θα ξαναμπω το βραδυ,την κανω τωρα,αν θες πες ποση ωρα να το τρεξω...χρειαζεται ειδικες ρυθμισεις?και το βραδυ θα στειλω αποτελεσματα...!!

θα πατησεις: options->torture test->small ffts κλπ.->οκ

Κοιταξε εγω το prime95 το ετρεξα για 18 πανω κατω ωρες...τωρα για αρχη πιστευω...5-7 ωρες(αν αντεξει που δεν το βλεπω, μπορει να χρειαστει την ταση που εκοψες). Τρεχα το και αν βλεπεις οτι σταματαει και βγαζει error η τρως restart ανεβασε την ταση. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!!! Προσοχη θελει! good luck!

YΓ επειδη κολλησα...θυμισε μου ποσο ειναι η default ταση...

default ταση ειναι στα 1.48v...τωρα δουλευει στα 1.52...δεν πιστευω να μου δημιουργησει προβλημα το προγραμμα...???δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψω ποτε cpu 100% για πανω απο 15 λεπτα συνεχομενα,κι αυτο μονο οταν αντιγραφω dvd κ θελει συμπιεση...80% cpu usage φτανω με το dvd shrink...

Προβλημα δεν θα δημιουργησει, απλα αν δεν ειναι σταθερο η θα σταματησει και θα βγαλει error η θα επανεκκινησει. Μην ανησυχεις. ΟΛΟΙ οι overclockers σε αυτο το φορουμ το εχουν...:)

καλημερα!!τετοιες ωρες ξυπναω εγω!!το εβαλα λοιπον φιλε elu_thingol το prime αλλα το αφησα μονο 3 ωρες...δεν αντεχα αλλο να βλεπω τον επεξεργαστη μου να με παρακαλαει να τον σωσω απο αυτο το μαρτυριο!!ρε συ αυτο το προγραμμα ειναι εξωφρενικο...δεν νομιζω να τον εχω φερει σε αυτη την κατασταση του 100% για πανω απο μιση ωρα...ποσο μαλλον για 3!!παντως errors 0...οποτε για τις δικες μου αναγκες ειναι απολυτα σταθερος...τωρα αν επαιζα με divx θα ηταν αλλιως τα πραγματα...

Στο τελευταιο τεστ πριν το κλεισεις μηπως θυμασαι τι εγραφε???

Αμα ειχεσ περασει ενα τεστ που καπου στο τελος εγραφε 10Κ

(αλλα να το εχεισ τελειωσει το τεστ αυτο)τοτε ειναι αρκετα σταθερο

το μηχανημα σου.Εαν οχι τοτε μπορει να σου πεταξει κανενα restart

εκει που κανεισ κανενα DVDονι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.