tziamanik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 Διάβαζα το μεσημέρι στο Γερμανικό site της nec ότι για να κανείς upgrade πρέπει:1) Να το βάλεις single master2) Nα το βαλεις Pio Mode3) Nα αφαιρέσεις όλες τις USB συσκευές4) Να μπεις σε Safe mode5) Nα εισαί ADMIN6) Disable ta viruscanΚαμία Ρωσίδα πως δεν ζητάει? Πλάκα μας κάνει έγω το μόνο που κάνω είναι να μην εχω τιποτα στο backround εκείνη τη στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Διάβαζα το μεσημέρι στο Γερμανικό site της nec ότι για να κανείς upgrade πρέπει:1) Να το βάλεις single master2) Nα το βαλεις Pio Mode3) Nα αφαιρέσεις όλες τις USB συσκευές4) Να μπεις σε Safe mode5) Nα εισαί ADMIN6) Disable ta viruscanΚαμία Ρωσίδα πως δεν ζητάει? Πλάκα μας κάνει έγω το μόνο που κάνω είναι να μην εχω τιποτα στο backround εκείνη τη στιγμη.Εγώ έχω κάνει upgrade με ένα flashing utility [όχι της nec] και όλα πήγαν καλά. Μπας και λέει η μαμά-nec πολλά που δεν χρειάζονται;;;(με γεια και το avatar έχει φάση :081: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tziamanik Απρίλιος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Και εγώ έτσι νομίζω αλλά να πω την αμαρτία μου κόλωσα να κανω απο 2.8ag σε 2.9(Ευχαρίστω "DEAMON" η κορούλα μου σε δράση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Απρίλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Προχώρα μην φοβάσαι τπτ όλοι έτσι το έχουμε κάνει. Κ αν παθει κατι Rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Και εγώ έτσι νομίζω αλλά να πω την αμαρτία μου κόλωσα να κανω απο 2.8ag σε 2.9(Ευχαρίστω "DEAMON" η κορούλα μου σε δράση)_daemon_ είναι :019: δε χρειάζεται να φοβάσαι τπτ, τόσοι το χουμε κάνει δεν έχει γίνει τπτ.Μάλλον η μαμά-nec λέει παραπάνω απόσα πραγματικά χρειάζεται Υπερ-προστατευτικές αυτές οι μαμάδες :040:[να την χαίρεσαι, "όχι πολύ ώρα στο Pc" λέει ο μπαμπάς-tziamanik :036: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Απρίλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ούτε και εγώ ακολούθησα όλες αυτές τις οδηγίες. Έτσι όπως το κατέβασα, το έτρεξα. Μία φορά μάλιστα crashare το σύστημα (τα χρειάστηκα λίγο) αλλά και πάλι τπτ.Οπότε μη φοβάσαι τπτ και προχώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ΛΟΛ, και το μονο που χρειαζεται δεν το λεει! να μην εχει δισκακι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Το πιθανότερο είναι πως τα λέει όλα αυτά για να έχεις την μέγιστη θεωρητική ασφάλεια κατά το Upgrade. Αυτό που λέει ο sakattack βέβαια όντως είναι το σημαντικότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.