panoc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 παιδια αγορασα εναν sygate 160GB IDE δισκο και ενα usb2 rack για να τον μετατρεψω σε εξωτερικο. παραταυτα εχω την εντυπωση οτι οι επιδοσεις του δεν ειναι μεγαλες, δεδομενουν οτι το usb2 εχει μεγιστη διαμεταγωγη 60ΜΒ/s τα 33 δεν ειναι λίγα η εκει βρισκονται ολοι οι usb2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Μην περιμένεις να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες με usb 2.0.Τέτοιου είδους σκληρός βολεύει για να μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα από το ένα σημείο στο άλλο ή για να έχεις πάντα μαζί σου το backup σου.Όχι για κάποιο άλλο λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 δεν περιμενω μεγαλες ταχυτητες απλα πληροφοριακα ρωτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Oχι μια χαρα εισαι ετσι ακριβως ειναι ο USB 2.0 δισκος μου στο HDTach....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Και μένα το δικό μου εκεί παίζει, να μην δλδ και πιο κάτω…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.