fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 Ποιο δίνει καλύτερη ποιότητα (στο εγγραφόμενο βιντεο απο τβ σήμα);Μια κάρτα tv με mpeg2 hardware encoder ή ένα dvd-recorder σκληρού δίσκου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.Με το ένα μπορείς να κάνεις capture το τηλεοπτικό σήμα, ενώ με το άλλο, να αποθηκεύσεις αυτό που έγραψες, σε dvd!Δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Εννοώ consumer dvd-recorder vs pcΠοιό έχει καλύτερο hardware mpeg2 chipset (encoder).Με ενδιαφέρει το αν ένα dvd-recorder (stand alone ~ 750 ευρώ με 160 σκληρό) γράφει καλύτερη εικόνα από μια κάρτα σε πσ (πχ haupauge 250, leadtek 2000 κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 οι καρτες που αναφερεις εχουν hardware mpeg2 chipset (encoder) ?προφανως θα εξαρταται απο την ποιοτητα του chipεπισης, τον ηχο τον χειριζεται αποκλειστικα η καρτα αυτη, ή μπαινει στη μεση και η καρτα ηχου του PC? κατι τετοιο δημιουργει αποσυγχρονισμους.τελος παντα εχεις την πιθανοτητα να χασεις frames λογω κακης συνεργασιας με μνημη σκληρο δισκο κλπεγω δεν εχω τετοια καρτα, εχω ενα dvd+r, και η ταπεινη μου αποψη ειναι πως εχει αψογη εικονα. οπως τα βλεπω απο την tv/κεραια, ετσι τα ξαναβλεπω και γραμμενα πιστευω σαφως καλυτερα ετσι και ειδικα με σκληρο δισκο, παρα με καρτα στο pcαλλα βεβαια η διαφορα στα χρηματα ειναι τεραστια.αν την αντεχεις παντως πιστευω οτι θα σε απαλλαξει απο πολλες σκοτουρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol1442169066 Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 To consumer dvdr με σκληρο δισκο σαφως και ειναι καλυτερο απο καθε αποψη, αλλα οπως προειπε και ο sakattack η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εχω ψιλοπελαγώσει λίγο. Λέω να χτυπήσω κάποιον απο τους infocus και δεν ξέρω με τι να τον ταιριάξω. Με HTPC ή με dvd-recorder. Από ότι είδα τα dvd-recorder δεν δίνουν dvi έξοδο και όλοι λένε ότι οι προτζέκτορες παίζουν σαφώς καλύτερα με dvi.Επίσης δεν ξέρω αν με dvd-recorder (consumer) μπορείς να γράψεις ταινίες με 5.1 ήχο και αν μπορείς να αντιγράψεις στο σκληρό από original dvd αγορασμένο δισκάκι ( για back up ). Βρήκα για κάποια hack για macrovision. Αυτό εννούν όταν εξουδετερώνουν το macrovision? Οτι αντιγράφεις DVD στο σκληρό κανονικά και μάλιστα πολυκάναλα; Κατι σαν το dvd decrypter δηλαδή; Απο την άλλη με το πσ κάνεις ότι θες. Βγάζεις dvi, παίζεις παιχνίδια στον προτζέκτορα κλπ.Help please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εχω ψιλοπελαγώσει λίγο. Λέω να χτυπήσω κάποιον απο τους infocus και δεν ξέρω με τι να τον ταιριάξω. Με HTPC ή με dvd-recorder. Από ότι είδα τα dvd-recorder δεν δίνουν dvi έξοδο και όλοι λένε ότι οι προτζέκτορες παίζουν σαφώς καλύτερα με dvi.Επίσης δεν ξέρω αν με dvd-recorder (consumer) μπορείς να γράψεις ταινίες με 5.1 ήχο και αν μπορείς να αντιγράψεις στο σκληρό από original dvd αγορασμένο δισκάκι ( για back up ). Βρήκα για κάποια hack για macrovision. Αυτό εννούν όταν εξουδετερώνουν το macrovision? Οτι αντιγράφεις DVD στο σκληρό κανονικά και μάλιστα πολυκάναλα; Κατι σαν το dvd decrypter δηλαδή; Απο την άλλη με το πσ κάνεις ότι θες. Βγάζεις dvi, παίζεις παιχνίδια στον προτζέκτορα κλπ.Help please!καπου εχεις μπερδευτει.το consumer dvd-r ειναι για να ψηφιοποιησεις τηλεοραση και κασσετες βιντεο (και αναλογικης βιντεοκαμερας)αυτα ειναι το πολυ στερεοφωνικα και σε καλυπτει μια χαρα5.1 και βεβαια δεν γραφει, και ειναι το λιγοτερο "κουτο" να πας να αντιγραψεις DVD με τετοιο τροποχωρια ο ηχος, χωρια οι προστασιες, στην εικονα τι θα κανεις? θα την κανεις αναλογικη και θα την ξαναψηφιοποιησεις? απο αυτα που λες, pc χρειαζεσαιτο consumer dvd-r σου ξαναλεω, δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα video που γραφει σε ψηφιακα σε dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.