SoulRiver Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 εχω την ψυκτρα του θεματος ( http://www.akasa.com.tw/spec/coolers/spec_ak_825.htm ) και τον προσφατο sempron της υπογραφης μου.Μεχρι χθες ειχα την ψυκτρα πανω στον ΑΧΠ 1700+ οποτε δεν την αμφισβητουσα, μηπως ομως για τον sempron να χρησιμοποιησω την στοκ ψυκτρα?Ειναι καλυτερη αυτη της ακασα?Στα χαρακτηριστικα της λεει πως υποστηριζει Σεμπρον κ ΑΧΡ μεχρι 3400+Υ.Γ σε idle εχω κοντα στουσ 53 βαθμους
yanni Απρίλιος 15, 2005 #2 Απρίλιος 15, 2005 Βασικά την ερώτησή σου δεν μπορεί να στην απαντήσει κανένας καλύτερα από εσένα.Βάλε την πρώτη τρέξε κανένα Prime και δεν θερμοκρασίες. Βάλε την δεύτερη ξανα τρέξε Prime, δες θερμοκρασίες και αποφάσισε.Αν οι ανεμιστήρες ταιριάζουν δοκίμασε και αλλαγές. Δοκίμασε με λίγα λόγια την κάθε ψήκτρα και με τους δύο ανεμιστήρες.
varelasj Απρίλιος 15, 2005 #3 Απρίλιος 15, 2005 Η μητρικη σου δειχνει σιγουρα σωστες θερμοκρασιες? Για δοκιμασε να ακουμπισεις και την ψυκτρα και νομιζω θα καταλαβεις αν λεει αληθεια ή ψεματα...!
dr bill Απρίλιος 15, 2005 #4 Απρίλιος 15, 2005 Βασικα χρησιμοποιησε μια πολυ καλη θερμοαγωγιμη αλοιφη. Εγω με την ιδια ψηκτρα εριξα την θερμοκρασια 10 βαθμους στον athlon της υπογραφης.
SoulRiver Απρίλιος 15, 2005 Author #5 Απρίλιος 15, 2005 Με Αρτικ ειμαι γιατρε.Ποσους βαθμους ειχες δηλαδη?
beisnikos_spi Απρίλιος 15, 2005 #6 Απρίλιος 15, 2005 Γιατί δεν παιρνεις την Hyper 6? πιστεύω είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η cooler master και είναι ίσως η κορυφαία αεροψύκτρα.....
SoulRiver Απρίλιος 16, 2005 Author #7 Απρίλιος 16, 2005 Οι θερμοκρασιες που εχω δεν ειναι επικινδυνες οποτε δεν χρειαζομαι αλλαγη της ψυκτρας.Για ο/c ακομα τουλαχιστον δεν ενδιαφερομαι.Απλα ηθελα να ξερω αν θα 'πρεπε να περιμενω κατι καλυτερο απο την συγκεκριμενη ψυκτρα και αν α3ιζει να βαλω την στοκ που ηδη εχω Ισως οταν παρω το τσουναμι που το εχω βαλει στο ματι να πεσουν οι θερμοκρασιες αρκετα...αν και δεν ελπιζω σ αυτο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.