Jump to content

Ποια Κάρτα Γραφικών είναι καλύτερη απο τις 2???

tary2005

Recommended Posts

με την 6600 θα μπορεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια μεχρι τα 1024χ768 με τα ''γραφικα'' στο medium με high.( επισης με λιγο overclocking θα πλησιασει σε επιδοσεις την 6600GT)

το 5700LE είναι το μουφεξ τσιπακι της nvidia, το 5700 ειναι οκ, ομως η 6600 ειναι αρκετα καλύτερη απο 9600pro και φυσικα και απο το 5700LE ;-)

( επισης με λιγο overclocking θα πλησιασει σε επιδοσεις την 6600GT)

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες? Δεν ξερω απλα ρωταω γιατι εχω 6600GT της ASUS και την πληρωσα σχεδον 250ε (τωρα εχει 200 απο πλαισιο). Εκανα μ@λ@κια που τα εδωσα γι'αυτη αντι να δωσω 100ε λιγοτερα και να παρω την απλη που απλα με λιγο o/c θα εφτανε την GT???

OK παίδες 100000000 thanks για τις γνώμες σας.. Με πείσατε και θα αγοράσω μια 6600 ελπίζω να τα σπάει η καρτούλα για τα λεφτά της..... δεν είμαι και τόσο φανατικός gamer αλλά όσο να'ναι όλο και κάποιο καινούργιο game κυκλοφορεί...........

Καλές αγορές!

Πότε προβλέπεται η αγορά;

Αν μπορείς μόλις την πάρεις κάνε της για λίγο ένα overclock και κανένα-δυο benchmarks (και σε παιχνίδια) γιατί με ενδιαφέρει και μένα να την αγοράσω και θέλω να δω πόσο πραγματικά διαφέρει από μια GT...

Προσωπικά πιστεύω ότι επειδή αυτή η κάρτα κάνει τρελό overclock, βέβαια κυρίως στον πυρήνα, είναι best value for money!

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες? Δεν ξερω απλα ρωταω γιατι εχω 6600GT της ASUS και την πληρωσα σχεδον 250ε (τωρα εχει 200 απο πλαισιο). Εκανα μ@λ@κια που τα εδωσα γι'αυτη αντι να δωσω 100ε λιγοτερα και να παρω την απλη που απλα με λιγο o/c θα εφτανε την GT???

Καλά , μην κάνεις έτσι...θα πλησιασει είπε..Εξάλλου και εσύ με λίγο ΟC μπορείς να την ανεβάσεις εκεί που δεν πρόκειται να πάει μια 6600 , σχεδόν σαν 6800LE οπότε μην χολοσκάς...

Καλά , μην κάνεις έτσι...θα πλησιασει είπε..Εξάλλου και εσύ με λίγο ΟC μπορείς να την ανεβάσεις εκεί που δεν πρόκειται να πάει μια 6600 , σχεδόν σαν 6800LE οπότε μην χολοσκάς...

Δεν "χολοσκαω" απλα αναρωτιεμαι...!

Επισεις να ρωτισω γιατι η συγκεκριμενη καρτα της ASUS (EN6600GT/TD PCI-E) εχει (τουλαχιστον ειχε πριν λιγο καιρο) τα περισσοτερα λεφτα απο τις υπολοιπες υλοποιησεις??? Υπαρχει λογος η παλι μ@λ@κια εκανα?

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά εγώ μπερδεύομαι ψάχνω αυτές που λέτε και βρίσκω 6600 NT TD GT XMG PDK FIR TKR PLK ποιά στο καλό είναι η σωστή και η καλή που λέτε ?

Προσπαθώ να επιλέξω από εδώ

http://www.msystems.gr/makepc.asp

και δεν βρίσκω καμμία από όσες λέτε :(

επειδή δεν το είπε κανένας και δεν ξέρω αν το γνωρίζεις φρόντισε να ζητήσεις AGP κάρτα. οι περισσότερες 6600 που κυκλοφορούν είναι PCI-E.

επίσης να πω και κάτι άλλο : αν το budget σου είναι 130Ε μην ακούς όσους σου λένε δώσε 180-200Ε και πάρε την GT. αν τα λεφτά σου είναι 130Ε μην δώσεις δεκάρα παραπάνω!

Ρε παιδιά εγώ μπερδεύομαι ψάχνω αυτές που λέτε και βρίσκω 6600 NT TD GT XMG PDK FIR TKR PLK ποιά στο καλό είναι η σωστή και η καλή που λέτε ?

Προσπαθώ να επιλέξω από εδώ

http://www.msystems.gr/makepc.asp

και δεν βρίσκω καμμία από όσες λέτε :(

Bέβαια, το msystems.gr δεν είναι το μοναδικό κατάστημα...

Πάντως, τα βασικά σημεία είναι 2:

Τσιπάκι nVidia 6600 και όριο τιμής €130.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.