Jump to content

Βοήθεια για την αγορά εκτυπωτή

Georges

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι για την αγορά εκτυπωτή στο φάσμα των 90 έως 120€

Οι εκτυπώσεις για τις οποίες προορίζεται, θα είναι τόσο φωτογραφικής ποιότητας, όσο και απλού κειμένου.

Τα κριτήρια που θέτω είναι αξιοπιστία-διάρκεια στο χρόνο, καλή ποιότητα φωτογραφικής εκτύπωσης (όσο αυτό είναι δυνατόν με τα χρήματα που διαθέτω). Με λίγα λόγια μια τίμια αγορά.

Δεν δίνω βαρύτητα σε extra του τύπου card rader ή onboard display.

Δεν με απασχολεί η ταχύτητα, ούτε ο θόρυβος.

Επίσης με προβληματίζει ιδιαίτερα, το ότι φράζουν σχετικά εύκολα τα ακροφύσια. Υπάρχουν στην αγορά μοντέλα

με ενσωματωμένες κεφαλές στα μελάνια? και αν ναι, ποια μοντέλα είναι αυτά και για τι τιμές μιλάμε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σ' αυτά τα λεφτά Canon Pixma ip 3000 από Πλαίσιο

13_205844.gif

# Innovative design with dual paper trays, duplex & CD-R printing

# 4800x1200dpi with FINE technology and 2pl Micro-Nozzles

# Up to 22ppm mono & 15ppm colour

# Transparent Single Ink system

# PictBridge-ready for direct photo printing

# Windows/Mac compatible

http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=canon+3000&searchkey=Skroutz+it%21&order=1&limitor=1&keywordor=ip+pixma

Πράγματι Στέλα, το σκέφτομαι σοβαρά γι' αυτόν τον εκτυπωτή. Οπως επίσης για τον R200 της epson.

Ο canon είναι οικονομικός στη χρήση του, ενώ απ' την άλλη ο epson ίσως προσφέρει καλύτερη φωτογραφική ποιότητα. Μάλλον μ' ενδιαφέρει περισσότερο το κόστος χρήσης.

Με τις κεφαλές όμως τι γίνεται?

Δεν έχω ακούσει να το έχουν έντονο αυτό το πρόβλημα, όπως οι Epson. Oι Epson κυριολεκτικά τα πίνουν τα μελάνια στους καθαρισμούς των κεφαλών.

Αν τυπώνεις έστω και μία σελίδα κάθε τόσο, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό (στην καλύτερη περίπτωση) το είδες; Εδώ στην Ελλάδα, περίπου 15€ το ένα x 6 ...

Όπως είπα και σε άλλο thread, οι Epson είναι μάλλον για λεφτάδες. :013:

Καλησπέρα παίδες

Από το Σάββατο, είμαι ο ευτυχής κάτοχος, ενός Canon pixma ip 3000.

Αν και είναι κάπως νωρίς ακόμα για να παραθέσω εντυπώσεις, τολμώ να πω ότι είμαι υπέρ-ευχαριστημένος στον τομέα κόστους/απόδοσης. Είναι γρήγορος εκτυπωτής, χαμηλά επίπεδα θορύβου, πολύ καλή φωτογραφική ποιότητα (υποκειμενικό βέβαια αυτό, αφού δεν έχω τη δυνατότητα να συγκρίνω με άλλο ετυπωτή) και φυσικά πρακτικότατος όσον αφορά το διπλό τροφοδότη χαρτιού.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και ιδιαίτερα εσένα Στέλα, που έδωσες τέλος στην αναποφασιστικότητά μου!

Άντε καλορίζικος. Δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου, πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.