BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2005 Λοιπόν ενώ έχω τα εικονίδια στο desktop align to grid και σε διάταξη αριστερά δεξιά όταν κλείνω το pc ή κάνω επανεκίνηση τα εικονίδια είναι ταξινομημένα ώς auto arrange. Αυτό το κουλό άρχησε να συμβαίνει μετα την εγκατάστηση drivers ενός card reader. Μπορεί να έχει σχέση αυτό ? Παίζει τπτ άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Απρίλιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τα drivers και δες αν σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Διαφορετικά το ξανασυζητάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Απρίλιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή που καθαρίζει την cache της διάταξης των εικονιδίων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Απρίλιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Λοιπόν απεγκαθηστώ τους drivers του card reader και όλα στο desktop είναι νορμαλ! Το θέμα είναι ότι και τον card reader χρειάζομαι αλλα και το desktop μου σε τάξη. Δεν είμαι διατεθιμένος να εγκαθηστώ/απεγκαθηστώ τους drivers κάθε τόσο. Καμμία πρόταση???? :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Απρίλιος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Problem Solved! :026: :026: Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να ΜΗΝ εγκαταστήσω τους drivers απο το cd μιας και όπως ρητά έλεγε το manual δεν χρειαζόταν εγκατάσταση drivers σε winXP. Αλλά αυτά παθαίνεις αν δεν διαβάζεις πρώτα απο όλα το manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Μιας και το πρόβλημα λύθηκε, το θέμα κλειδώνει εδώ.Ηθικό δίδαγμα, .... R.T.F.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.