Jump to content

Βοηθεια για αγορα μνημων

chaos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερει κάποιος απο ποιο καταστημα(online ή μη) μπορω να βρω τις OCZ ddr-1

pc4800?Έχω ψαξει σε κάποια που ξέρω αλλα δεν βρίσκω κάτι.

Χμ ενδιαφερον site.Οσο για τις τιμες εχεις δικιο.Ειναι ολιγον τσουχτερες.

Παρε Gskill φιλε. Ευχαριστημενος κι εγω. Αλλα και παλι το πληρωνεις βαρια το τιμημα των "λιγων βολτ". Ουσιαστικα για μικροτερη/ιδια αποδοση με λιγoτερα βολτ (σε σχεση με UTT ετσι) Αν το καλοσκεφτεις απο 150/GB πας σε 250-300/GB

Αν πας τελικα σε Gskill προτιμησε τις LA. Πρεπει να εχουν καλυτερα chip απο τις LE. Κανα 10ευρω διαφορα δεν εχουνε?

Ευχαριστω μεγαλε.

Καλα πως ξεχασα να κοιταξω στα multirama!!!

Αυτο ακριβως έψαχνα.:045::023:

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο thread, μιας και κουβεντιάζετε για μνήμες, θα ήθελα να ρωτήσω.

Υπάρχει περίπτωση μητρική για Pentium 3 στα 800, να δει κανονικά μια καινούρια sdram και όχι μισή; Δυστυχώς ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου και έτσι δεν γνωρίζω την μάρκα και το μοντέλο της μητρικής. Σε λίγες μέρες όμως που θα τον έχω στα χέρια μου, θα σας τα πω και αυτά.

Any ideas;

Ευχαριστώ.

@Icarus ναι υπαρχει περιπτωση αν το τσιπσετ της μητρικης μπορει να βλεπει single side μνημες,τωρα εξαρταται και απο τον κατασκευαστη της μνημης,εχω δει διαφορα περιεργα.

Ειναι θεμα μητρικης οπως προαναφερε ηδη ο amdkiller αλλα ισως και του BIOS.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο thread, μιας και κουβεντιάζετε για μνήμες, θα ήθελα να ρωτήσω.

Υπάρχει περίπτωση μητρική για Pentium 3 στα 800, να δει κανονικά μια καινούρια sdram και όχι μισή; Δυστυχώς ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου και έτσι δεν γνωρίζω την μάρκα και το μοντέλο της μητρικής. Σε λίγες μέρες όμως που θα τον έχω στα χέρια μου, θα σας τα πω και αυτά.

Any ideas;

Ευχαριστώ.

Η σίγουρη λύση είναι μόνο το site του κατασκευαστή της μητρικής σου.

Εκεί θα βρείς το τελευταίο bios update της μητρικής ....αλλά το βασικότερο....εκεί θα βρείς στοιχεία σχετικά με τους τύπους μνήμης (single or dual sided και μέγεθος) που δέχεται η μητρική....καθώς και σε ποιά memory slots.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Θα πάω μια μέρα από εκεί, να δω και την μάρκα της μητρικής και να δούμε από το site της, τι υποστηρίζει και αν μπορεί να γίνει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσω.

Αναμεσα σε gskill και ocz θα επερνα τις ocz. Και εγω για gskill πηγαινα αλλα ενας πολυ "παλιος" του χωρου μου ειπε οχι. Ειπε οτι για να βρεις gskill καλες θα πρεπει να ψαξεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ocz ειναι πιο σιγουρες και καλες. Oι τελευταιες παρτιδες τις gskill ηταν μουφα τελειως. Απλα ξεκινησαν πολυ καλα. Αυτα μουπε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.