Jump to content

ο/c σε άθλια κάρτα

pontium

Recommended Posts

Χαιρετώ παίδες!!:)

Έχει ένας φίλος μια 9200SE και θέλει να την κλοκάρω λίγο γιατί δεν έχει φράγκο να πάρει άλλη.Τέλος πάντων θα ήθελα τα φώτα σας γιατί σε κάρτα γραφικών,όχι μόνο αυτή,αλλά οποιαδήποτε δεν έχω κάνει o/c παρα μόνο σε επεξεργαστές(αρκετά) και λίγο σε RAM.Any help??.Αυτά:p

Τhanks man!!Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη κάρτα απο SE σε PRO(ενωείται με ψυχτράκια και τα συναφή...);;Αν της αλλάξω το bios της με μια αντίστοιχη pro λέτε να κάνει;;(αν κάνω λάθος διορθώστε με)!!

η καρτα ειναι εντελως ελεινη και δεν προκειται να γινει PRO ,δεν ξερω αν υπαρχει 9200pro αυτο που ξερω ειναι πως ειναι χειροτερη και απο 9000pro http://www.hardavenue.com/reviews/ati9600se_3dm2k1se.gif

http://www.hardavenue.com/reviews/ati9600se2.shtml

αυτο οφειλεται στο memory interface tis pou nai 64 bit εναντι 128 που ναι ακομα και η σχεδον 4χρονη κακομοιρα geforce 3 μου

όποιο πρόγραμμα για oc και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα, δοκίμασε με το riva tuner πχ. απλά δίνεις λίγα λίγα Mhz και βλέπεις με το 3d mark αν είναι όλα οκ οταν φτάσεις στα όρια της κάρτας θα το καταλάβεις απο τα artifacts ή τις τελίτσες απο την μνήμη και την gpu αντίστοιχα. Η 9200 πάντως βασίζεται στην gpu της 8500, οπότε αν θυμάμαι καλά θα σου πάει γύρω στα 300mhz τώρα για την μνήμη δεν ξέρω :)

Αρχική απάντηση από SkaL- [Χθες, στις 23:07]

όποιο πρόγραμμα για oc και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα, δοκίμασε με το riva tuner πχ. απλά δίνεις λίγα λίγα Mhz και βλέπεις με το 3d mark αν είναι όλα οκ οταν φτάσεις στα όρια της κάρτας θα το καταλάβεις απο τα artifacts ή τις τελίτσες απο την μνήμη και την gpu αντίστοιχα. Η 9200 πάντως βασίζεται στην gpu της 8500, οπότε αν θυμάμαι καλά θα σου πάει γύρω στα 300mhz τώρα για την μνήμη δεν ξέρω :)

Ευχαριστώ φίλε!!;) Να 'σαι καλά...:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.