Jonys Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 Πρώτα από όλλα καλή χρονία!!! Αλλά ας μπούμε στο ψητό έχων έναν athlon xp 2500+ (barton) και τον έχω φτάσει 2400mhz stable αλλά θέλω μεγαλύτερες επιδώσεις το voltage δεν μπορώ να το ανεβάσω και άλο γιατί θα καεί ίδη έχει 2. Και για αυτό αναριωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος για να ανεβάσω το multiplier ώστε να έχω και καλύτερες ταχύτητες. Κάθε βοήθεια είναι πολύ χρήσιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 O barton δεν ξεκλειδωνει!!!Και να μπορουσες να ανεβασεις το multi παλι θα ηθελε ταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 2volt πολλά δεν είναι?Τι ψύξη έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 δεν νομίζω να μη ξεκλειδώνει.και οι mobile τα ίδια είναι.ίσως τα l1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Oι πρώτοι Barton ήταν ξεκλείδωτοι, και όλοι οι mobile barton ξεκλήδωτοι και αρχίζουν από χαμηλώτερες τάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 ναι ρε μάστορα, αλλά και τους άλλους barton αν έχουν τις επαφες πάνω μπορείς να τους ξεκλειδώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Δεν πιάνει το μοντ στους barton απ'ότι θυμάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Ιανουάριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Υπάρχει ένα mod, που δουλεύει όμως μόνο σε VIA μητρικές, όχι σε Nforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 νομίζω θέλει και το l5?don´t remember...(και βαριέμαι να το ψάξω).ο mobile είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3312Ίσως αυτό να σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιανουάριος 11, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 έχω αερόψυξη αλλά μοντάρισα το heatsink μου τού έχω βάλει 4 80 άρηδες ανεμηστήρες αφού πρέπει να το έχω καθιστό ανάποδα αλλιός δεν κάθεται πάνω στον επεξεργαστή οι θερμοκρασίες μου είναι από 50 με maximum 62 c. θα βάλω υδροψυξη σε λίγο όμως... Ευχαρηστώ για τις πληροφορίες schumifer τι λές να το δοκημάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.