kagelar34 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 Είναι λίγο επικίνδυνη ερώτηση καθώς τα quality scans μπορεί να διαφέρουν ακόμη και στο ίδιο drive με το ίδιο firmware, αλλά ζητώ να πείτε την γνώμη σας.Έχετε κάνει quality scans ?Σε 1)δεδομένη χρονική στιγμή2)με την ίδια παρτίδα δισκάκια (ως προς την ταχύτητα, το είδος+- αλλά και το revision) 3)σε δύο η περισσότερα drives διαφορετικής μάρκας με το firmware που έχετε κατασταλάξει ότι σας ταιριάζει καλύτερα στο κάθε Drive,4)τον ίδιο τρόπο εγγραφής (ταχύτητα και ίδιο πρόγραμμα εγγραφής)5)scans από ένα μόνο drive χωρίς να αλλάξετε τίποτα σ' αυτό παρά μόνο τα δισκάκια τα οποία βάζετε μέσα για να τους κάνετε το scanΑν έχετε κάνει τα περισσότερα από τα παραπάνω και μου πείτε ότι ξέρεις παρατηρώ ότι βγαίνουν καλύτερα αποτελέσματα στο τάδε drive εμένα μου αρκεί!Βασικά θέλω να ισχύουν τα 3 και 5 οπωσδήποτε.Αν κάποιος ξέρει κανα λινκ όπου τεστάρουν ΤΥ δισκάκια με πολλά drives ας μου πει.Είναι ότι ψάχνω.Ευχαριστώ όσους το διάβασαν και όσους με βοηθήσουν έστω και χωρίς τεστ αλλά μόνο από τις εμπειρίες τους.
Stelaras Απρίλιος 10, 2005 #2 Απρίλιος 10, 2005 Εδω θα βρεις αρκετα ... http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=76
kagelar34 Απρίλιος 10, 2005 Author #3 Απρίλιος 10, 2005 Thanks!! είναι πολύ freαks εκεί μέσα!Μάλλον είναι ότι ψάχνω!Θα τα διαβάσω και θα επανέλθω όταν μπορέσω για να σας πω τα συμπεράσματα μου από το τα γραφόμενα στο thread
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.