Jump to content

O/c σε 2,8C

Leontokardos_gr

Recommended Posts

Το πριμε βαλτο στο desktop. Kανε ενα δευτερο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και πανε properties και αλλαξε το ονομα. πχ στο τελος του ονοματος του ενος εικονιδιου βαλε "2" και στο αλλο "1". Κανε διπλο κλικ στο ενα και μετα στο αλλο και αν σου ανοιξουν δυο παραθυρα, τρεξε το πριμε(υποψιν τρεχε την επιλογη small ffts, την πρωτη) και δες στο manager αν η cpu usage ειναι 100%. Αυτο...

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Μπορεις να το κανεις και 2 φορεσ install. Απλα μολισ τελειωσεισ το πρωτο install ξαναξεκινας το setup του prime και απλα οταν σου ζηταει να ονομασεις τον φακελο που θα μπει στα Program files βαλτο και με μια τελεια ας πουμε...Οποιο σου φαινεται ποιο ευκολο κανεισ.

Το Prime το έκανα 2 φορες install και το άφησα να τρέχει για καμια ώρα.Έκανε και τα 17 test και μετά έκανε κάτι άλλο δεν κατάλαβα τι...Δεν κόλλησε.Οποτε πρέπει να είναι σταθερό στα 3528Ghz.Σωστά?

Μια ωρα...και 17 τεστς?! Δεν παει...τι εννοεις και τα 17? Σου εδειξε κατι σαν

Test 1 ......8k passed

Test 2 ......8k passed

Test 3 ......8k passed

Group test 8k passed!(κατι τετοιο εδειχνε δεν θυμαμαι, ας με διορθωσει καποιος)

Ποσταρε φωτο...

Δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά...μάλλον κάνω λάθος.. :\

θα το τρέξω ξανά να δω και θα κάνω post...Ποση ώρα περίπου θέλει???

Αν θυμάμαι καλά έγραφε:

test 1 και κάτι αλλα....

test 2 κτλ....

μέχρι 17 και μετά έκανε κάτι αλλα..θα το αφήσω όλο το βραδυ και όταν το σταματήσω θα κάνω post τι γραφει...

Γεια σας παιδιά... :039:

Aργησα λιγάκι γιατί είχα τρεξίματα με την σχολη... :120:

Σας έχω Fotos από το Sadra και από το Prime..

Έχω και την εξής ερώτηση..Έτρεξα :dogrun: διπλό Prime και έφτασε μέχρι τα 28 K και το πρωί που τα ξαναετρεξα έφτασε μονο στα μισά 20 K όπως θα δείτε και στις Fotos... :( :090:

Θέλω να μου πείτε εάν είναι σταθερό το Pc και εάν χρειάζεται να αλλάξω κάτι...

Να σας θυμίσω ότι δεν έχω δώσει καθόλου ρεύμα στη CPU..Ούτε στις μνήμες...

Τέλος κάποιος μου είχε πει να δώσω 2,8V στις μνήμες από 2,6V που είναι τώρα. Πήγα να το κάνω αλλα στο BIOS μετά από 2,6 πήγαινε 3,0V και μάλιστα το 3,0V το έδειχνε με κόκκινο χρώμα και φοβήθηκα και δεν το άλλαξα καθόλου.

Επειδη οι Fotos ειναι μεγαλουτσικες και για να μην ειναι ενοχλητικο σας δινω τα URL

cpu1_Sadra

cpu2_Sadra

Mem_Sadra

Prime1

Prime2

:023: Αυτα..Ελπίζω να ειμαι καλα και να μην εχω προβλημα.....

ΜΑΚΑΡΙΙΙ :rolleyes:

Δωσε μας το μοντελο της μνημης και θα σου πω αν χρειαζεται παραπανω ρευμα.

Μπορεις παντως να δωσεις λιγο ρευμα στη CPU.0.025V και μετα να ξαναδοκιμασεις να τρεξεις το τεστ.

Koιτα τα τσιπακια και δες τι γραφει επανω. Εγω δεν ξερω πολλα απο μνημες αλλα αποτι ξερω πρεπει να γραφει εναν τριψηφιο κωδικο επανω....γραψε μας οτι εχει πανω του τσιπακι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.