Giorgos22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2005 Γεια σας παιδιά.Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις.έχω τον παραπάνω επεξεργαστή. τι πυρήνα έχει? Thunderbred ή Barton? Τι L2 Cashe έχει? Τώρα θέλοντας να τον υπερχρονίσω από 1800 MHz κατάφερε να πάει μονο μέχρι τα 1866 MHz.Από εκεί και πάνω έβγαζε μαύρη οθόνη.Το FSB του είναι στα 266 και τον ανέβασα ανεβάζοντας τον πολλαπλασιαστή. Έχω σαν μητρική την QDI KUDOZ 7x. Δεν έχει επιλογές για αλλαγή πολλαπλασιαστή και αλλα τέτοια οποτε κατέφυγα σε έναν οδηγό του www.ocinside.de σχετικά με βραχυκυκλώματα.δηλαδή έβγαζα τον επεξεργαστή κάθε φορα και έβαζα συρματάκια στην motherboard και ξανακούμπωνα την CPU. με τον ίδιο τρόπο ανέβαζα και τα ρεύματα λίγο λίγο μέχρι που τα έφτασα 1,85V αλλα και πάλι τίποτα. Πάνω από 1866 δεν μπόρεσα να τον πάω.παίζει κάποιο ρολο το γεγονός ότι μπορεί να είναι κλειδωμένος και αν ναι τι μπορώ να κάνω γι αυτό. εδώ έχω διαβάσει σε διαφορα topic του παρόντος forum για Thunderbred που τρέχουν στα 2400 MHz με FSB στα 400. Σαν "ψυχτρα" έχω μια από την checkmate χάλκινη με heatpipes και 2 ανεμιστήρες οποτε θέμα ψύξης δεν είναι. Οι μνήμες μου είναι στα 266 αλλα ανέβασα τον πολλαπλασιαστh και όχι το FSB για να πεις ότι έχω από εκεί πρόβλημα.Τι να κάνω?Υπάρχει καμια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg1442169081 Απρίλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 απο την στιγμη που αλλαξες πολλαπλασιαστη ο επεξεργαστης σου δεν είναι κλειδωμενος !οσο για τις λεπτομερειες που ζητας γιαυτον μπορεις να χρησιμοποιησεις το cpuz και αλλα παρομοια προγραμματακια που σου λενε ακριβως τι κομματι εχεις.για oc χρησιμοποιεις πιο πολυ το fsb αφηνοντας το πολλαπλασιαστη σταθερο (αναλογα με ποσοστο oc)!αν ψαξεις στα thread θα βρεις αναλυτικες οδηγιες για τα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.