xylokastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2005 μετα την νεα εγκατασταση των windows ο,τι παιχνιδι και να προσπαθω να παιζω δεν μου εμφανιζει γραφικα στα αρχικα menu , εχω αλλαξει ενα σωρο drivers αλλα τπτ , τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Ιανουάριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 εχω την ιδια, κανενα προβλημα.αλα δε καταλαβαινω τι λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 μηπως σου βγαζει μονο μια πολυ σκουραοθονη αλλα βλεπεις τις επιλογες του παιχνιδιου?δοκιμασες ακομα και ετσι να ξεκινισεις καινουριοπαιχνιδι?ειναι κατι σαν να βλεπεις μεσα απο ομιχλη?ποιους drivers εβαλες? με αυτους αποτο cd της καρταςσου ειχες αναλογο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 ακριβως , μου βγαζει μια σκουρα οθονη με μονο τις επιλογες , εχω βαλει τους driverw της καρτας απο το cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Μαλλον παιζει κατι με τους drivers.Κατεβασε νεοτερους και θα συστησω omega ανεπιφυλακτα.Διαβαζε και τα read me των παιχνιδιων γιατι καποια απο αυτα αναφερουν bugs με εκδοσεις drivers απο καποια εκδοση και πισω ειδικα με ενεργοποιηση ΑΑ/ΑF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα! θα σου πω τι εκανακαι λυθηκε! εβγαλα τους τελευταιους drivers που ειχαβαλει, εβαλα κατι παλιους ,εβαλα κατι λιγο πιο καινουριουςκαι μετεπιτα τους τελευταιους! και ετσι λυθηκε το προβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.